موز سرخ شده (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات تهیه موز سرخ شده

بعد از سرخ شدن همه موزها روی آن‌ها کمی پودر دارچین بپاشید و سرو کنید. موز سرخ شده با بستی هم سرو می‌شود. موز سرخ شده را می‌توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید. برای درست کردن این میان وعده بهتر است از موزهای رسیده ولی سفت استفاده کنید. یک راه دیگر برای سرخ کردن موز این است که موزهای حلقه حلقه شده را درون کره و شکر و کمی پودر دارچین تفت بدهید، در این روش نیازی به درست کردن خمیر نیست. موز سرخ شده به این روش را می‌توانید با بستنی، ماست میوه‌ای، اوت میل، فرنچ تست و پنکیک سرو کنید.

طرز تهیه موز سرخ شده

موز سرخ شده یک نوع اسنک است که با موز تهیه می‌شود. برای درست کردن موز سرخ شده، موز را معمولا به خمیری آغشته می‌کنند و در روغن داغ سرخ می‌کنند. این میان وعده خوشمزه در کشورهای مالزی، اندونزی، سنگاپور و برونئی بسیار محبوب است و یک غذای خیابانی به شمار می‌رود.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • زمان کل 20 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 150 میلی لیتر ماست ساده
  • ½ قاشق چایخوری وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 پیمانه آرد
  • 4 عدد موز

 

دستور العمل‌

  • تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
  • ماست و وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • شکر و جوش شیرین را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • سپس آرد را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
  • موزها را حلقه حلقه خرد کنید و داخل خمیری که درست کردید بغلتانید و درون روغن سرخ کنید.
  • روی موزهای سرخ شده کمی پودر قند یا ترکیب شکر و دارچین بپاشید و با بستنی سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!