کاچی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات مهم در طرز تهیه کاچی

برای شیرین کردن کاچی می‌توانید از عسل، شیره انگور و یا نبات زعفرانی (نبات را کوبیده و قبل از اضافه کردن به کاچی با آب جوش حل کنید) استفاده کنید. نکته ساده اما مهم این است که طرز تهیه کاچی با عسل، شیره انگور و یا نبات کاملا مشابه طرز تهیه کاچی با شکر بوده و تفاوتی ندارد.

نکته مهم و کلیدی در خصوص رنگ کاچی است. توجه داشته باشید که کاچی را نباید مانند حلوا سرخ کرد؛ زیرا رنگ کاچی باید روشن‌تر از حلوا باشد و از نظر غلظت نیز باید شل باشد و مانند حلوا سفت نیست.

در دستور پختی که در اینجا به شما آموزش خواهم داد، از روغن جامد استفاده خواهم کرد. شما می‌توانید از کره و یا روغن حیوانی برای تهیه کاچی استفاده کنید که این کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.

تزئین این دسر خوشمزه بسیار ساده است، ما به شما توصیه می‌کنیم که از دارچین برای تزئین کاچی استفاده کنید و تزئین آن را شبیه شله زرد انجام دهید. البته برای تزئین کاچی می‌توان از هل، پودر زنجبیل و … هم استفاده کرد. که ما خیلی آن را توصیه نمی‌کنیم.

 

طرز تهیه کاچی با آرد برنج

به طور کلی، کاچی با آرد برنج یا گندم تهیه می‌شود. در صورتی که دوست دارید کاچی با آرد گندم و برنج تهیه کنید، کافیست یک دوم پیمانه آرد برنج را با یک دوم پیمانه آرد گندم مخلوط و هر دو را الک کنید.

طرز تهیه کاچی

کاچی را با آرد، شکر، گلاب، کره، روغن و زعفران درست می‌کنند. در گذشته با روغن حیوانی فراوان تهیه می‌شد.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 40 دقیقه
  • تعداد 1 نفر

 

مواد لازم

  • 1 پیمانه آرد گندم
  • 1 پیمانه شکر
  • 3 پیمانه آب
  • 150 گرم کره
  • ½ پیمانه گلاب
  • زعفران به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • مانند حلوا آرد را سرخ می‌کنیم و شکر را با آب می‌جوشانیم تا شکر در آب حل شود.
  • شربت را از صافی رد می‌کنیم و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط می‌کنیم و حرارت آرد سرخ شده را ملایم می‌کنیم.
  • کره را داخل یک قابلمه انداخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از این که کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد رنگ طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.
  • سپس شربت را به تدریج داخل آرد سرخ شده می‌ریزیم و مرتب به هم می‌زنیم تا آرد کاملا صاف شود.
  •  بعد کاچی را می‌گذاریم آهسته بجوشد و به روغن بیفتد، در صورتیکه که مایه کمی غلیظ شود مختصری آب به آن اضافه می‌کنیم.
  • توضیح اینکه کاچی را باید کمی کمتر از حلوا سرخ کرد و کافیست رنگ آن طلایی شود.
  • همچنین می‌توان را کاچی را با آرد برنج درست کرد.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!