فوت و فنهای تهیه فروماژ قهوه
اگر قالب ژلاتینی ندارید و از قالب فلزی استفاده میکنید، قبل از اینکه به سراغ تهیه دسر بروید ابتدا قالب را چرب و بعد از آن شکر پاشی کرده و به مدت 20 دقیقه درون فریزر قرار دهید.
اگر در منزل قهوه ندارید میتوانید از پودر نسکافه (پودر قهوه فوری) استفاده کنید. اما توصیه میکنیم برای طعم بهتر دسر از قهوه استفاده کنید. تا از مزه واقعی فروماژ لذت ببرید.
اگر از طعم انواع آجیل به خصوص فندق خوشتان میآیند میتوانید 3/4 فنجان مغز فندق خرد شده (آسیاب شده) را هنگام تهیه دسر به آن اضافه کنید.
طرز تهیه فروماژ قهوه
دنیای دسرها بسیار بسیار بزرگ است و شما میتوانید با کمی خلاقیت یک دسر خوشمزه تهیه کنید. امروز ما در مجله آشپزی فودوتو طرز تهیه فروماژ قهوه را به شما آموزش خواهیم داد.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 20 دقیقه
- زمان کل 50 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 3 عدد تخم مرغ
- 1.5 فنجان خامه
- ¾ فنجان شکر
- 3 قاشق مرباخوری ژلاتین
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 1 فنجان میوه تازه برای تزیین
- 1 فنجان خامه فرم گرفته برای تزئین
دستور العمل
- برای شروع ابتدا 1/4 فنجان خامه را بزنید تا سفت و سفید شود. آن را در دمای اتاق نگه دارید.
- قهوه را در آب جوش حل کنید، ژلاتین را در آب سرد ریخته و آن را روی بخار قرار داده تا به روش بن ماری حل شده و کاملا شفاف شود.
- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شروع به هم زدن کنید تا کف کرده و حجم آن زیاد شود. سپس به تدریج قهوه و وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را با درجه تند همزن برقی بزنید تا مخلوط کاملا پف کند.
- حالا ژلاتین حل شده به مخلوط فوق اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه به همزدن ادامه دهید.
- خامه زده شده را در ظرف فوق ریخته و با دقت آن را مخلوط کنید.
- آن را در یک قالب ژله ای 1.5 لیتری ریخته و آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا بگیرید.
- بعد از حدود 4 تا 8 ساعت میتوانید فروماژ را از یخچال خارج کرده و با خامه زده شده و میوه تزئین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com