در تهیه سالاد یونانی از کاهو استفاده میشود؟
سالاد یونانی کلاسیک شامل، خیار، گوجه فرنگی، زیتون کالاماتا، فلفل دلمهای سبز، پنیر فتا و پیاز قرمز است و از کاهو برای درست کردن آن استفاده نمیشود ولی شما بسته به سلیقهتان میتوانید کمی کاهو نیز به آن اضافه کنید.
نکات طرز تهیه سالاد یونانی
دقت داشته باشید که مواد سالاد یونانی باید درشت خرد شود. یعنی خیار را حلقه حلقه کنید یا نهایتا هر حلقه خیار را نیز به دو نیم قسمت کنید، همینطور باید تکههای گوجه فرنگی درشت خرد شوند. پیاز قرمز را هم به صورت خلالی خرد کنید. این سالاد را میتوانید در کنار مرغ یا حمص هم سرو کنید.
طرز تهیه سس سالاد یونانی
سس سالاد یونانی با روغن زیتون، آبلیموی تازه، سرکه، سبزیجات معطر و مقداری عسل و سس خردل درست میشود. عسل برای متعادل کردن طعم ترش آبلیمو و سرکه در این سالاد استفاده میشود ولی اگر شما طعم عسل را در سالاد دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه سالاد یونانی
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان کل 10 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 2 عدد خیار سالادی
- ½ عدد پیاز قرمز متوسط
- ⅓ پیمانه زیتون بدون هسته
- 2 عدد گوجه فرنگی
- ½ عدد فلفل دلمه ای
- ⅓ پیمانه پنیر فتا
- ¼ پیمانه روغن زیتون فوق بکر
- 3 قاش غذاخوری آبلیمو تازه
- 2 قاش غذاخوری سرکه انگور
- نمک و فلفل
- چند برگ نعناع تازه
دستور العمل
- خیارها را به خوبی بشویید و با پوست به صورت درشت خرد کنید.
- پیاز قرمز را به صورت خلالی خرد کنید.
- زیتونهای بدون هسته را نیز به دو نیم تقسیم کنید.
- گوجه فرنگیها را هم درشت خرد کنید.
- فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید.
- پنیر فتا را مکعبی خرد کنید.
- روغن زیتون، آبلیموی تازه، سرکه انگور، برگ نعناع خرد شده و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و سس را روی مواد سالاد بریزید.
- مواد را باهم مخلوط کنید و سالاد را سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com