سالاد والدورف (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

سالاد والدورف چیست؟

سالاد والدورف نام خود را از هتلی در شهر نیویورک گرفته است. این سالاد برای اولین بار در این هتل و در یک همایش خیریه که به نفع یک بیمارستان کودکان برگزار شده بود درست شد. مواد اولین سالاد والدورف عبارت بودند از: سیب، کرفس و مایونز. این سالاد در ابتدا گردو نداشت، اما به مرور گردو هم به مواد آن اضافه شد. امروزه حتی از گوشت مرغ، میوه‌های خشک شده مانند کشمش و خرما خشک هم برای درست کردن این سالاد استفاده می‌شود.

 

نکات طرز تهیه سالاد والدورف

سالاد والدورف معمولا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود ولی شما با اضافه کردن فیله مرغ گریل شده به سالاد می‌توانید آن را به غذای اصلی تبدیل کنید. پایه سس سالاد والدورف هم سس مایونز است که شما می‌توانید به آن کمی شکر یا نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید. برای خوشمزه‌تر شدن سالاد می‌تواند گردوها را تست کنید. برای این کار گردو را می‌توانید برای 10 دقیقه در فر بگذارید یا اینکه درون تابه و روی گاز آن‌ها را تست کنید.

طرز تهیه سالاد والدورف

سالاد والدورف سالاد میوه و گردو است که با استفاده از کرفس خرد شده، سیب، گردو و سس مایونز درست می‌شود و به عنوان پیش غذا یا یک غذای سبک سرو می‌شود.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان کل 10 دقیقه
  • تعداد 2 نفر

مواد لازم

  • ½ پیمانه سس مایونز
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • ½ پیمانه کرفس خرد شده
  • 1 پیمانه انگور سبز
  • 2 عدد سیب خرد شده
  • ½ پیمانه گردو خرد شده
  • ¼ پیمانه کشمش

دستور العمل‌

  • شکر و سس مایونز را باهم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه مناسب سایر مواد را باهم مخلوط کنید.
  • سس مایونز را روی مواد سالاد بریزید و مخلوط کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!