طرز تهیه سالاد روسی با شوید
برای درست کردن سالاد روسی علاوه بر پیازچه میتوانید از شوید تازه استفاده کنید. بعد از اینکه تمام مواد را باهم مخلوط کردید، در مرحله آخر کمی شوید تازه روی سالاد بپاشید.
نکات دستور پخت سالاد روسی
در دستور پخت این سالاد میتوانید به دلخواه از مرغ یا ژامبون استفاده کنید، حتی اگر دوست داشته باشید میتوانید از تن ماهی به جای ژامبون و مرغ استفاده کنید.
سالاد روسی رژیمی
برای درست کردن سالاد روسی رژیمی میتوانید سیب زمینی و تخم مرغ را از دستور پخت حذف کرده و گوشت مرغ را جایگزین ژامبون کنید. کرفس خرد شده هم برای سالاد رژیمی مناسب است. برای کمتر کردن کالری سالاد میتوانید از ماست برای سس استفاده کنید و سس مایونز را حذف کنید.
طرز تهیه سالاد روسی
سالاد روسی به اسمهای دیگری از جمله سالاد الویه نیز شناخته میشود. این سالاد ساده و خوشمزه در قرن 18 میلادی توسط لوسین الیویه برای اولین بار معرفی و بعد از آن در اروپای شرقی محبوب شد. انواع مختلفی از این سالاد در سرتاسر جهان درست میشود ولی پایه اصلی این سالاد، سیب زمینی، هویج، تخم مرغ، خیارشور، نخود فرنگی، پیازچه و سس مایونز است.
- زمان آماده سازی 1 ساعت 15 دقیقه
- زمان پخت 10 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 25 دقیقه
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- 3 عدد سیب زمینی
- 8 عدد خیارشور
- 4 عدد هویج
- 1 پیمانه نخود فرنگی
- 400 گرم کالباس
- 4 عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ماست به میزان لازم
- سس مایونز به مقدار لازم
دستور العمل
- سیب زمینیها را با مقداری آب بپزید.
- در یک قابلمه دیگر هویج و نخود فرنگی را نیز آبپز کنید.
- تخم مرغها را نیز بپزید.
- تخم مرغ و هویج و سیب زمینی را بعد از پخت به صورت نگینی خرد کنید.
- خیارشور و کالباس را نیز به مکعبهای کوچک خرد کنید.
- همه مواد را با نخود فرنگی و مواد دیگر که خرد کردهاید را در یک کاسه با گنجایش مناسب بریزید و باهم مخلوط کنید.
- سس مایونز و ماست را باهم مخلوط کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- سس را به مواد سالاد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
- میتوانید کمی روی سالاد شوید تازه بریزید.
- برای یکساعت سالاد را درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.
- سالاد روسی را میتوانید به صورت قالبی سرو کنید تا ظاهر جذابتری داشته باشد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com