سالاد بلغور ترکیه ای (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

تفاوت طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای با سالاد تبوله

اگر به لیست مواد مورد نیاز برای درست کردن سالاد تبوله و سالاد بلغور نگاه کنید می‌بینید که اکثر مواد شبیه به هم هستند، اما دو تفاوت عمده در آن‌ها خواهید دید. سس سالاد بلغور غلیظ تر است و علاوه بر روغن زیتون و آبلیمو، رب انار یا سس انار هم دارد. اگر قبلا در رستوران‌های مختلف سالاد تبوله سفارش داده باشید حتما متوجه خواهید شد که نسبت بلغور گندم به سبزی سالاد بسیار کمتر است. در سالاد بلغور ترکیه ای قضیه کاملا برعکس است و میزان بلغور گندم نسبت به سبزی بسیار بیشتر است.

همچنین معمولا برای درست کردن این سالاد از رب فلفل قرمز شیرین استفاده می‌شود که ممکن است پیدا کردن آن در سوپرمارکت‌ها به صورت آماده کمی سخت باشد، به همین دلیل شما می‌توانید برای تند کردن طعم سالاد از فلفل معمولی مورد علاقه خود استفاده کنید یا حتی آن را به کل حذف کنید.

سالاد بلغور ترکیه ای

سالاد بلغور ترکیه‌ای همانطور که از اسمش پیداست از بلغور گندم درست می‌شود. این سالاد شبیه به سالاد تبوله لبنانی است و می‌توان گفت نام دیگر آن سالاد تبوله ترکیه ای است. سالاد بلغور ترکیه‌ای ترکیب رنگ جذابی دارد و از مواد تازه و سالم برای تهیه آن استفاده می‌شود.
  • زمان آماده سازی 40 دقیقه
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • زمان کل 50 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه بلغور ریز
  • 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
  • پیمانه رب انار
  • 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده
  • ½ پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • ¼ پیمانه آبلیموی تازه
  • روغن به مقدار لازم
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ½ پیمانه خیار خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • نمک به میزان لازم

دستور العمل‌

  • ابتدا بلغور را در یک قابلمه با گنجایش مناسب بریزید و نیم لیتر آب جوش به آن اضافه کنید. سپس درب قابلمه را بگذارید و آن را کناری بگذارید تا بلغور نرم شود و دم بکشد.
  • داخل یک قابلمه دیگر کمی روغن مایع اضافه کنید و پیاز نگینی را با روغن تفت دهید.
  • رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و بگذارید پیازها خوب نرم شوند.
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از اینکه ادویه‌ها به خوبی با پیاز و رب گوجه فرنگی مخلوط شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • بعد از گذشت حدود 30 الی 40 دقیقه وقتی که بلغور کاملا نرم شد و دم کشید، آن را داخل کاسه‌ای بریزید و کاملا مخلوط کنید تا بلغورها از هم جدا شوند.
  • ترکیب پیاز داغ و رب را به بلغورها اضافه کنید و کاملا باهم مخلوط کنید.
  • گوجه فرنگی، خیار، جعفری خرد شده، آبلیموی تازه، رب انار و نمک را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
  • سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!