نکات طرز تهیه سالاد تبوله
سالاد تبوله به صورت سرد سرو میشود و معمولا به عنوان یک پیش غذا در کنار فلافل یا حمص میآید. کنار سالاد تبوله میتوانید نان پیتا معمولی یا نان پیتا سرخ شده و برگ کاهو قرار دهید. افرادی که از رژیمهای بدون گلوتن پیروی میکنند میتوانند به جای بلغور گندم از کینوا در این سالاد استفاده کنند. بسته به فصلی که در آن قرار دارید میتوانید از دانههای انار نیز در این سالاد استفاده کنید. سالاد تبوله با انار ظاهر جذاب و ترکیب رنگی بسیار چشم نوازی دارد.
طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی
سالاد تبوله یک سالاد ساده و خوشمزه است که بیشتر در کشورهای عربی و ترکیه درست میشود. برای تهیه سالاد تبوله به جعفری تازه، نعناع، گوجه فرنگی و بلغور گندم نیاز دارید.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان کل 30 دقیقه
- تعداد 3 نفر
مواد لازم
- 3 پیمانه جعفری تازه ریز خرد شده
- ½ پیمانه نعناع تازه ریز خرد شده
- 5 عدد پیازچه خرد شده
- 1 عدد پیاز خرد شده کوچک
- 4 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده
- آبلیموی تازه به مقدار لازم
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- ¼ پیمانه بلغور گندم ریز
- نمک به مقدار لازم
- 1 عدد خیار بزرگ ریز خرد شده
دستور العمل
- در ابتدا روی بلغورها 1 پیمانه آب بریزید و بگذارید برای 30 دقیقه الی 1 ساعت بماند تا نرم شود.
- با یک چاقوی تیز جعفری تازه، نعناع، پیازچه، پیاز، گوجه فرنگی و خیار کاملا ریز خرد کنید.
- بلغور را آبکش کنید تا آب اضافه آن به خوبی گرفته شود.
- در یک کاسه با گنجایش مناسب تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی آن روغن زیتون و آبلیمو و کمی نمک بریزید.
- سالاد را برای یک ساعت درون یخچال بگذارید تا طعم مواد به خوبی خورد هم بروند.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com