سالاد ماکارونی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات مهم در طرز تهیه سالاد ماکارونی

سس سالاد ماکارونی معمولا سس مایونز است، اما می‌توانید برای سالم‌تر کردن دستور پخت، از ترکیب ماست و سس مایونز و کمی آبلیمو استفاده کنید. بعد از درست کردن سالاد ماکارونی بهتر است، سالاد را برای چند ساعت در یخچال بگذارید، تا طعم مواد و سس به خورد هم بروند. در صورتی که دوست داشته باشید از سیب زمینی در دستور پخت سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیب زمینی را با کمی آب بپزید و بعد از پخت به شکل نگینی خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یک غذای ساده است که با ترکیبی از ماکارونی، سبزیجات و سسی که با مایونز تهیه می‌شود درست می‌شود. شما می‌توانید برای درست کردن سالاد ماکارونی از انواع محصولات پروتئینی مانند گوشت مرغ و تن ماهی و کالباس یا حتی تخم مرغ استفاده کنید.
  • تعداد 6 نفر

مواد لازم

  • 1 بسته ماکارونی فرمی
  • 500 گرم کالباس
  • ½ پیمانه ذرت
  • ½ پیمانه نخود فرنگی
  • ½ پیمانه خیارشور
  • سس مایونز
  • 1 عدد لیمو ترش یا آبلیمو تازه
  • 2 عدد سیب زمینی کوچک

دستور العمل‌

  • در مرحله اول ماکارونی‌ها را در آب جوش و نمک و کمی روغن بپزید. چون بعد از این مرحله دیگر ماکارونی پخته نمی‌شود باید دقت کنید که ماکارونی را وقتی که کاملا نرم شده آبکش کنید.
  • کالباس یا گوشت سینه مرغ را خرد کنید.
  • خیارشورها را نگینی خرد کنید.
  • سیب زمینی‌ها را آب پز کنید و نگینی خرد کنید.
  • در انتها سیب‌زمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکش‌شده را باهم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
  • سس مایونز را با کمی آبلیمو رقیق کنید و به ماکارونی اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید کم‌تر از سس مایونز استفاده کنید، می‌توانید کمی ماست به سس اضافه کنید.
  • سس را با مواد مخلوط کنید. ظرف سالاد را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد هم بروند.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!