نکات مهم در طرز تهیه سالاد ماکارونی
سس سالاد ماکارونی معمولا سس مایونز است، اما میتوانید برای سالمتر کردن دستور پخت، از ترکیب ماست و سس مایونز و کمی آبلیمو استفاده کنید. بعد از درست کردن سالاد ماکارونی بهتر است، سالاد را برای چند ساعت در یخچال بگذارید، تا طعم مواد و سس به خورد هم بروند. در صورتی که دوست داشته باشید از سیب زمینی در دستور پخت سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیب زمینی را با کمی آب بپزید و بعد از پخت به شکل نگینی خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی یک غذای ساده است که با ترکیبی از ماکارونی، سبزیجات و سسی که با مایونز تهیه میشود درست میشود. شما میتوانید برای درست کردن سالاد ماکارونی از انواع محصولات پروتئینی مانند گوشت مرغ و تن ماهی و کالباس یا حتی تخم مرغ استفاده کنید.
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 1 بسته ماکارونی فرمی
- 500 گرم کالباس
- ½ پیمانه ذرت
- ½ پیمانه نخود فرنگی
- ½ پیمانه خیارشور
- سس مایونز
- 1 عدد لیمو ترش یا آبلیمو تازه
- 2 عدد سیب زمینی کوچک
دستور العمل
- در مرحله اول ماکارونیها را در آب جوش و نمک و کمی روغن بپزید. چون بعد از این مرحله دیگر ماکارونی پخته نمیشود باید دقت کنید که ماکارونی را وقتی که کاملا نرم شده آبکش کنید.
- کالباس یا گوشت سینه مرغ را خرد کنید.
- خیارشورها را نگینی خرد کنید.
- سیب زمینیها را آب پز کنید و نگینی خرد کنید.
- در انتها سیبزمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکششده را باهم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
- سس مایونز را با کمی آبلیمو رقیق کنید و به ماکارونی اضافه کنید.
- اگر دوست دارید کمتر از سس مایونز استفاده کنید، میتوانید کمی ماست به سس اضافه کنید.
- سس را با مواد مخلوط کنید. ظرف سالاد را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد هم بروند.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com