فوت و فنهای تهیه سالاد سیب زمینی
برای درست کردن سالاد سیب زمینی هیچ محدودیتی نیست و از هر مواد و سبزیجاتی مثل ذرت، لوبیا، ادویه های مختلف، جعفری، فلفل دلمه و … میتوان استفاده کرد.
بهتر است سالاد را چند ساعت قبل از سرو تهیه کنید و در یخچال استراحت دهید تا طعم مواد حسابی به خورد هم برود. در این صورت سالاد خوشمزهتری خواهید داشت.
سالاد سیبزمینی را میتوان به صورت قالبی و تکنفره هم سرو کرد. برای این کار قالب را کمی چرب کنید بعد سالاد را درون آن ریخته و با پشت قاشق کمی آن را منسجم و فشرده کنید و پس از اینکه دو ساعت در یخچال استراحت کرد سالاد را از قالب خارج کنید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
سالاد سیبزمینی غذایی با سیبزمینی آبپز است که در نواحی مختلف جهان به شکلهای متفاوتی تهیه میشود. این سالاد انتخاب خوبی در منوی آشپزهایی است که برای تعداد زیادی از مردم آشپزی میکنند، زیرا به آسانی به مقدار زیاد و سریع آماده شده و از مواد ارزان درست میشود.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
مواد لازم
- 4 عدد سیب زمینی
- 2 عدد ساقه کرفس
- 2 عدد موسیر (دلخواه)
- ¼ فنجان جعفری خرد شده
- 2 عدد تخم مرغ آب پز
- 1 عدد پیاز قرمز کوچک
- 2 قاشق مرباخوری نعناع
- 4 قاشق مرباخوری شوید
- ½ فنجان سس مایونز
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- سیب زمینیها را با پوست شسته و در آب جوش قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید.
- سپس صبر کنید تا نرم شود. سیب زمینیها را به خوبی خرد کرده و در ظرفی بزرگ بریزید.
- سپس تمام مواد را به خوبی خرد کرده و با سس مایونز در کاسه ای باهم مخلوط کنید.
- حالا سیب زمینی و نمک و فلفل را به مخلوط بالا اضافه کرده و حدود 1 تا 2 ساعت سالاد را درون یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com