آماده کردن نان سالاد سزار
فر را روشن کنید و حرارت آن را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت (یعنی معادل ۲۳۲ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید تا خوب گرم بشود. دور نان را با استفاده از چاقو از آن جدا کنید. سپس شروع کنید به بریدن نان به تکههای مساوی عمودی. جدا کردن دور نان باعث میشود که نانهای سرخ شده سالاد سزار ظاهری یکدست و زیبا داشته باشند. برای سرعت بخشیدن به این مرحله، میتوانید چند تکه نان را روی هم بگذارید و سپس آنها را به مربعهای کوچک تقسیم کنید.
نانهای خرد شده را روی سینی فر بچینید، کمی روغن زیتون و کره آب شده و فلفل را روی نانها بزنید. سینی را داخل فر بگذارید تا نانها برای 10 دقیقه برشته بشوند.
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ
برای درست کردن یک سالاد سزار سنتی و کلاسیک، میتوانید به آن سینه مرغ گریل شده اضافه کنید. در ابتدا حدود 200 گرم سینه مرغ را خوب بکوبید. سپس با استفاده از هر ادویهای که دوست دارید آن را مزهدار کنید. در مرحله بعدی، هر طرف از سینه مرغ مزهدار شده را گریل کنید. سپس آن را به تکههای نازک و دراز ببرید. در نهایت تکههای مرغ گریل شده را روی سالاد بریزید.
طرز تهیه سالاد سزار
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 10 دقیقه
- زمان کل 25 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
مواد لازم برای سس سالاد سزار
- ¼ فنجان روغن
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو
- 2 قاشق چایخوری سس خردل
- نمک و فلفل
- 3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
مواد اولیه سالاد سزار
- 1 عدد کاهوی بزرگ
- ¼ فنجان پنیر پارمزان
- ¾ فنجان نان تست سرخ شده
مواد لازم برای سرخ کردن نان
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نان تست
- فلفل سیاه
دستور العمل
- روغن زیتون، پنیر پارمسان، سرکه یا آبلیمو، خردل، نمک، فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
- آنقدر این مخلوط را هم بزنید تا سس سزار حالت کرمی به خود بگیرد. در این مرحله سس را بچشید، و اگر لازم بود، مقدار بیشتری نمک، فلفل، و سرکه سفید یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
- کاهوها را بشویید و به قسمتهای کوچکتر خرد کنید.
- کاهوهای خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید.
- در این مرحله باید پودر پنیر پارمسان و نان سرخ شده را به کاهو اضافه کنید و این مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشوند.
- زمان سرو کردن سالاد، سس سزار را به آن اضافه کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com