سوپ اسفناج (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن طرز تهیه سوپ اسفناج 

سوپی که با اسفناج تازه درست شده باشد بسیار مغذی و خوشمزه است. پخت این سوپ هم بسیار آسان است و در کمتر از 1 ساعت آماده می‌شود و یک پیش غذای کاملا ایده‌آل است. رنگ این سوپ سبز است و اسفناج بعد از پخت درون سوپ پوره می‌شود. بهتر است این سوپ را با نان غلات کامل سرو کنید. به سوپ اسفناج می‌توانید کمی خامه هم اضافه کنید. مواد این سوپ در مراحل آخر به صورت پوره در می‌آیند. روی سوپ را با خامه و چند برش لیمو تزیین کنید.

طرز تهیه سوپ اسفناج

سوپ اسفناج یک سوپ خوشمزه است که ماده اصلی برای تهیه آن اسفناج است. این سوپ در همه جای دنیا محبوب است و با عصاره گوشت یا خامه درست می‌شود.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 50 دقیقه
  • تعداد 3 نفر

 

مواد لازم

  • 200 گرم اسفناج
  • ½ پیمانه جو پرک
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 4 پیمانه عصاره مرغ یا گوشت
  • ½ پیمانه شیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور العمل‌

  • جو پرک و پیاز داغ را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید.
  • نصف آب مرغ یا گوشت را به جو اضافه کنید و اجازه دهید برای 15 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا جو نرم شود.
  • سپس اسفناج خام را اضافه کنید و برای ده دقیقه اجازه دهید اسفناج بپزد و نرم شود.
  • سوپ را درون مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی پوره کنید.
  • دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید و نصف پیمانه دیگر آب گوشت را اضافه کنید.
  • نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • بعد از حدود 10 الی 15 دقیقه و قبل از سرو شیر را اضافه کنید و اجازه دهید برای چند دقیقه روی حرارت باشد. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!