سوپ کدو حلوایی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن پخت سوپ کدو حلوایی 

کدو حلوایی شیرین مزه است و پوست آن ضخیم و گوشتی است و از آن می‌توان برای تهیهٔ سوپ یا کیک کدو حلوایی استفاده کرد. دقت کنید در تمامی مراحل پخت، رنگ سبزیجاتی که تفت می‌دهید تیره نشود، چون در این صورت سوپ بعد از پوره شدن رنگ درخشان و روشن نخواهد داشت. برای تزیین سوپ کدو حلوایی از کمی خامه و جعفری خرد شده یا پیازچه خرد شده استفاده کنید. این سوپ معمولا در فصول پاییز و زمستان پخته می‌شود. می‌توانید برای درست کردن این سوپ از سیب زمینی هم استفاده کنید. اگر تمایل داشته باشید می‌توانید به این سوپ کمی شیر هم اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی سوپی غلیظ است که با پوره کدو حلوایی پخته می‌شود. همچنین از عصاره یا استاک سبزیجات یا گوشت مرغ هم برای درست کردن این سوپ استفاده می‌شود. این سوپ هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می‌شود و رنگ درخشان و جذابی دارد.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت
  • زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 2 عدد هویج
  • 2 عدد ساقه کرفس
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • ½ عدد کدو حلوایی متوسط
  • جعفری خرد شده برای تزیین
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • 1 لیتر عصاره گوشت مرغ
  • پیمانه خامه

دستور العمل‌

  • پوست هویج‌ها را بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید.
  • ساقه‌های کرفس را هم بشویید و خرد کنید.
  • پیازها را هم نگینی خرد کنید.
  • پوست و تخم‌های کدو حلوایی را جدا کنید و به قطعات مکعب شکل برش بزنید.
  • دقت کنید که کدو حلوایی را در قطعات یکسان برش بزنید تا به طور یکسان پخته شوند.
  • درون یک قابلمه کمی روغن زیتون بریزید.
  • هویج، پیاز و کرفس خرد شده را اضافه کنید.
  • برای 8 الی 10 دقیقه سبزیجات را روی حرارت تفت بدهید تا پیاز نرم و سبک شود. دقت کنید که پیاز نباید تغییر رنگ زیادی بدهد و قهوه‌ای شود.
  • سپس کدو حلوایی را اضافه کنید.
  • سپس برای 8 دقیقه دیگر سبزیجات را روی حرارت تفت بدهید. مدام مواد را هم بزنید تا رنگ آن‌ها تیره نشود.
  • بعد از این مدت زمان عصاره مرغ را اضافه کنید.
  • اجازه دهید مواد به جوش بیایند سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه دیگر مواد روی حرارت باشند.
  • زمانی که کدو حلوایی‌ها کاملا نرم شد و پخت با کوشت کوب برقی سوپ را پوره کنید. اگر از مخلوط کن استفاده می‌کنید اجازه دهید برای ده دقیقه سوپ از حرارت بیفتد و سپس درون مخلوط کن بریزد.
  • اجازه دهید سوپ کمی خنک شود و سپس خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
  • سوپ را در ظرف بریزید و با خامه و جعفری خرد شده تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!