آش گوجه فرنگی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه آش گوجه‌فرنگی

برخی ترجیح می‌دهند از آب مرغ به جای آب برای تهیه آش استفاده کنند که این کاملا سلیقه‌ای است. ولی ما در این دستور از آب استفاده کرده‌ایم.

توجه داشته باشید که هنگام تهیه نعناع داغ، زیاد آن را سرخ نکنید زیرا تلخ مزه خواهد شد و بر مزه آش شما هم تاثیر منفی خواهد داشت.

برای تهیه این آش بهتر است از برنج نیم دانه استفاده کنید، تا میزان لعاب آش را بیشتر کند. اما اگر برنج نیم دانه نداشتید، می‌توانید از برنج معمولی استفاده کنید.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی

آش انواع مختلفی دارد که معمولا در فصول سرد سال بیشتر مورد توجه هر خانواده‌ای قرار می‌گیرد. در این مقاله قصد داریم به سراغ آش گوجه‌فرنگی ارومیه‌ای برویم، غذایی خوشمزه که خیلی سریع آماده می‌شود.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 3 ساعت
  • زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه
  • تعداد 8 نفر

 

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم تره و جعفری خرد شده
  • 1 لیتر پوره گوجه فرنگی
  • 2 پیمانه لوبیا چیتی
  • 100 گرم نعناع
  • آبغوره به مقدار لازم
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 لیتر آب
  • 2 پیمانه برنج
  • 1 پیمانه پیاز داغ

دستور العمل‌

  • ابتدا برنج را از یک شب قبل بدون نمک خیس کنید. لوبیا را نیز از قبل بپزید.
  • سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر ریخته و آب، تره و جعفری خرد شده، لوبیای پخته و پوره گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید.
  • قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملا آش جا بیافتد. پیاز داغ و زردچوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید.
  • سپس نعناع خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • دقت کنید این آش هرچقدر تندتر باشد، خوشمزه‌تر است. بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است.
  • بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده و نعناع داغ فراوان روی آن بریزید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!