سوپ شیر خوش (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن‌های سوپ شیر با قارچ و خامه

سوپ شیر را با جو پرک تهیه می‌کنند اما با این حال اگر بخواهید؛ می‌توانید از جو پوست کنده به شرط خیس کردن جو به مدت یک شبانه روز می‌توانید استفاده کنید.

بسیاری خامه را از یخچال درآورده و آنرا به سوپ اضافه می‌کنند که این کار اشتباه است؛ کار درست این است که خامه را 30 دقیقه قبل در دمای اتاق قرار دهید و بعد آن را به غذا اضافه کنید.

شیر را قبل از اینکه به سوپ اضافه کنید، بجوشانید در غیر اینصورت احتمال اینکه شیر ببرد زیاد است. این نکته را فراموش نکنید. همچنین به این سوپ آبلیمو اضافه نمی‌کنند زیرا باعث بریده شدن شیر می‌شود.

 

راز خوشمزه شدن سوپ شیر چیست؟

نکته ای که شاید کمتر کسی هنگام تهیه این سوپ در خانه به آن توجه می‌کند، استفاده از شیر پُر چرب است. این شیر طعم و مزه سوپ را بسیار بسیار بهتر می‌کند. حتما امتحان کنید!

می‌توانید همزمان با پخت سینه مرغ، یک تکه عصاره مرغ (استاک مرغ) به غذا اضافه کنید و اجازه دهید با مرغ بپزد، این کار طعم و مزه غذا را به شدت بهبود می‌دهد.

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ غذایی مایع است که معمولا به صورت گرم سرو می‌شود. این غذا معمولا با انواع سبزیجات، آب یا شیر، گوشت به خصوص گوشت مرغ و غلات تهیه می‌شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت 45 دقیقه
  • زمان کل 2 ساعت
  • تعداد 3 نفر

 

مواد لازم

  • 1 لیتر شیر پرچرب
  • 1 عدد هویج
  • 100 گرم جو پرک
  • 250 گرم قارچ
  • 1 عدد سینه مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جعفری خرد شده
  • 100 گرم خامه
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه

دستور العمل‌

  • ابتدا پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.
  • یک قابلمه با گنجایش مناسب بردارید، کمی روغن درون آن بریزید و پیازها را در روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زردچوبه را اضافه کنید و برای دو دقیقه تفت دهید.
  • سینه مرغ را به همراه چهار لیوان آب و نمک و فلفل به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. اجازه دهید مرغ به خوبی بپزد.
  • بعد از اینکه مرغ پخت، مرغ را از آب خارج کنید و به صورت ریش ریش دربیاورید.
  •  هویج را رنده کنید و همراه جو پرک به قابلمه آب مرغ اضافه کنید. در این مرحله باید اجازه دهید جو پرک لعاب بیاندازد.
  • بعد از اینکه جو پرک لعاب انداخت شیر جوشیده و مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با شعله کم روی گاز بماند.
  •  قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و به قابلمه سوپ اضافه کنید.
  • بعد از گذشت ۵ دقیقه چند قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.
  • در نهایت سوپ را از روی گاز بردارید و آن را داغ نوش جان کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!