نکات مهم در تهیه سوپ جو قرمز رستورانی
حتما از جو پوست کنده استفاده کنید که هم از جو پرک خوشمزهتر هست و هم بافت بهتری به سوپ میدهد. همیشه جو را چند ساعتی قبل از مصرف خیس کنید و جداگانه بپزید چون پخت جو نیاز به زمان زیادی دارد.
برای لعاب دادن به سوپ، مقدار جو را زیاد نکنید چون باعث میشود سوپ غلیظ و سنگین شود. در عوض در ابتدای پخت سوپ به آن مقداری رشته فرنگی اضافه کنید. البته این کار دلخواه خواهد بود.
روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ میشود و طعم و مزه اصیل سوپ جو را از بین میبرد. اساسا سوپ و آش نباید خیلی چرب شوند زیرا مزه آن عوض میشود.
برای اینکه رب رنگ بهتری داشت باشد، میتوانید آب را با روغن تفت داده و در ۳۰ دقیقه آخر به سوپ جو اضافه کنید. در غیر اینصورت رنگ سوپ شما تیره خواهد شد.
برای تزئین سوپ میتوانید از جعفری خرد شده و زرشک تفت داده شده استفاده کنید. همچنین اضافه کردن آبلیمو اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.
طرز تهیه سوپ جو قرمز
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 45 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 1 پیمانه جو پوست کنده
- 1 عدد پیاز
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن
- 2 عدد هویج
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- 1 عدد سینه مرغ
- 4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- آبلیمو به دلخواه
- زرشک به دلخواه
- رشته سوپ به مقدار لازم
دستور العمل
- یک پیمانه جو را از قبل خیس کنید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت در آب بماند. سپس آن را خوب بپزید تا لعاب بیندازد.
- یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه با مقداری روغن تفت بدهید.
- دو عدد هویج را هم نگینی کنید. وقتی پیاز شفاف شد هویج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- زردچوبه و فلفل را هم اضافه و مخلوط کنید.
- سینه مرغ را جداگانه نیم پز کنید. سپس آن را ریش ریش کنید و داخل قابلمه پیاز و هویج بریزید. تفت بدهید تا مرغ کمی سرخ شود.
- سپس جو را همراه با ۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید.
- سپس یک مشت رشته سوپ اضافه کنید.
- میتوانید رب و نمک و جعفری خرد شده را در همین مرحله اضافه کنید و بگذارید سوپ جا بیفتد.
- روش دیگر این است که برای رنگ بهتر سوپ، رب را در نیم ساعت آخر با کمی روغن تفت بدهید.
- به آن یک پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید جوش بخورد.
- سپس رب را همراه با جعفری خرد شده و نمک (و مقداری زرشک در صورت تمایل) به سوپ اضافه کنید.
- موقع سرو کمی آبلیمو به سوپ جو اضافه کنید و آن را داخل کاسه های مورد نظر بکشید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com