آش آلو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت‌و‌فن‌های تهیه آش آلو 

در صورتی که از آلوی خشک برای تهیه آش‌آلو استفاده می‌کنید دو تا سه ساعت آن را خیس کنید. و هنگامی که برنج کمی پخت آن را داخل آش می‌ریزیم.

توصیه ما این است که برای تهیه این آش از گوشت چرخ کرده استفاده کنید، البته این بسته به ذائقه و موجود بودن آن در خانه خواهد بود.

آلوی بخارا بهترین آلویی است که برای تهیه این آش استفاده می‌شود. البته می‌توان از سایر الوها نیز برای تهیه آش‌آلو استفاده کرد.

طرز تهیه آش آلو

هیچ چیزی مثل یک آش داغ و خوشمزه نمی‌تواند خستگی یک روز سرد را از تن آدم به در کند. آش الو یک آش ساده و البته خوشمزه است که برای تهیه آن به زمان و مواد غذایی زیادی نیاز نخواهید داشت.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
  • زمان کل 2 ساعت
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 1 پیمانه برنج
  • ½ پیمانه لپه
  • 1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، نعناع و گشنیز)
  • 1 پیمانه روغن
  • 500 گرم گوشت چرخ کرده یا مرغ
  • 250 گرم آلوی خشک
  • 2 تا 3 عدد پیاز
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • پیاز را خرد کرده، دو تا سه قاشق از روغن را کنار می‌گذاریم و پیاز خرد کرده را با بقیه روغن به حدی سرخ می‌کنیم که طلایی شود.
  • سپس 5 لیوان آب می‌ریزیم و لپه را تمیز پاک می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم تا لپه نیم پز شود.
  • در صورت مصرف مرغ باید به دقت آن را تمیز کرده و سپس داخل آش بیاندازید تا مرغ نیز بپزد، بعد برنج را می‌ریزیم، بعد از پخته شدن برنج سبزی را خرد کرده و به آش اضافه می‌کنیم.
  • استخوان‌های مرغ را بیرون کشیده و به هم می‌زنیم تا آش کاملا جا بیافتد. آنگاه هسته‌های آلو را گرفته و اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.
  • برخی ترجیح می‌دهند که آش ترش نشود، بسته به ذائقه می‌توانید مقداری شکر به آش آلو اضافه کنید.
  • اگر برای تهیه آش الو از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید، باید آن‌را به صورت کوفته ریزه درآورده و موقع ریختن برنج کوفته ریزه‌ها را در آش بریزید.
  • آش را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با بقیه روغن و کمی نعناع خشک، نعناع داغ درست می‌کنیم و روی آش می‌دهیم.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!