فوت و فن پخت سوپ عدس قرمز
سوپهایی که در ترکیه درست میشوند معمولا در مقایسه با سایر سوپها آبکی تر هستند و به همین دلیل برای پیش غذا کاملا مناسب هستند. مانند بسیاری از غذاهای مدیترانه ای سوپ عدس قرمز هم وگان است و هم بدون گلوتن. استفاده از سیب زمینی در سوپ مرجومک اجباری نیست ولی سیب زمینی لعاب و غلظت خوبی به سوپ میدهد. لازم نیست عدس قرمز را از قبل خیس کنید، عدس قرمز زمان پخت کوتاهی در حد 20 الی 30 دقیقه دارد.
طرز تهیه سوپ عدس قرمز
سوپ عدس قرمز یا سوپ مرجومک یکی از محبوبترین سوپهای کشور ترکیه است. مواد اصلی این سوپ خوشمزه عدس قرمز، آرد، کره، پیاز، هویج و سیب زمینی است.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- زمان کل 55 دقیقه
مواد لازم
- 1 پیمانه عدس قرمز
- 8 لیوان آب
- 5 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد سفید
- 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
- 2 عدد سیب زمینی خرد شده
- 2 عدد هویج خرد شده
- 1 حبه سیر خرد شده
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- پودر پاپریکا به مقدار لازم
- 1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
- 1 قاشق غذاخوری لیمو برای سرو
دستور العمل
- عدسها را درون یک آبکش به خوبی بشویید و کنار بگذارید.
- 3 قاشق غذاخوری از کره را درون یک ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت تا آب شود.
- سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و برای 5 دقیقه روی حرارت تفت بدهید.
- بعد از اینکه پیازها نرم شدند، آرد را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت بدهید.
- سیب زمینیهای خرد شده، هویج و عدس قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید.
- مواد را برای 5 دقیقه با حرارت متوسط هم بزنید و بعد در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به جوش بیاید.
- برای 30 الی 35 دقیقه بگذارید مواد سوپ بجوشند تا نرم شوند. سپس مواد را با گوشت کوب برقی بکوبید را به غلظت دلخواه شما برسند.
- سوپ را به ظرف سرو منتقل کنید.
- در یک ماهیتابه نچسب دو قاشق غذاخوری کره را آب کنید.
- پودر فلفل پاپریکا و دانههای پاپریکا را به کره اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت بدهید.
- روی سوپ را ترکیب کره و پاپریکا تزیین کنید و با یک برش لیمو سرو کنید.
- .
منبع: فودوتو | https://foodotto.com