فوت و فن تهیه کاپ کیک لیمویی
هنگام پخت کاپ کیکها مرتب حواستان به آنها باشد، چون دمای انواع فر با هم متفاوت است و همچنین با توجه به جنس قالب ممکن است کاپ کیک زودتر از این زمان آماده شود. برای تزیین کاپ کیک لیمویی میتوانید از خامه فرم گرفته یا باترکریم استفاده کنید که ما در این دستور پخت از باترکریم آمریکایی با طعم لیمو استفاده کردهایم. کره و تخم مرغ مورد استفاده در این دستور پخت حتما باید در دمای اتاق باشند.
طرز تهیه کاپ کیک لیمویی
کاپ کیکها کیکهایی کوچک و تک نفره هستند که درون قالبهای کاغذی یا آلومینیومی پخته میشوند. این کیکهای کوچک را میتوانید برای مهمانیها درست کنید و به صورت متنوع تزیین کنید، چون سرو کاپ کیک راحتتر است و زمان پخت آن هم کمتر از کیکهای معمولی است.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 20 دقیقه
- زمان کل 50 دقیقه
- تعداد 14 عدد کاپ کیک
مواد لازم
- 200 گرم شکر
- 1 قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو
- ¾ پیمانه کره آب شده در دمای اتاق
- ¼ پیمانه شیر پرچرب
- ¼ پیمانه آبلیمو تازه
- 2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
- ½ پیمانه خامه ترش یا ماست خامه ای در دمای اتاق
- ⅔1 پیمانه آرد
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ½1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
طرز تهیه باتر کریم لیمویی
- 1 پیمانه کره
- 540 گرم پودر قند
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ پیمانه آبلیمو
- 1 قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو
دستور العمل
- شکر و رنده پوست لیمو را درون غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا یکدست شوند و شکر به رنگ زرد لیمویی دربیاید.
- در یک کاسه دیگر کره آب شده که خنک شده و به دمای اتاق رسیده است را به همراه شیر اضافه کنید.
- آبلیمو تازه را به کاسه اضافه کنید. دو عدد تخم مرغ را هم اضافه کنید.
- سپس ماست خامه ای یا خامه ترش را هم اضافه کنید.
- سپس ترکیب شکر و رنده پوست لیمو را هم به مواد مایع اضافه کنید.
- مواد را باهمزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
- یک کاسه بزرگ دیگر بردارید. آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را درون الک بریزید و مواد را درون کاسه الک کنید.
- سپس مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- درون قالب مافین را کاغذ کاپ کیک بگذارید. با اسکوپ بستی یا قاشق از خمیر داخل قالب بریزید.
- حدود ¾ حجم قالبها را با خمیر پر کنید.
- قالب مافین را درون فر که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کرده ایده قرار دهید و بگذارید برای 5 دقیقه درون فر با این دما باقی بماند.
- سپس دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید و برای 12 الی 15 دقیقه بگذارید با این دما داخل فر بماند.
- زمانی که کاپ کیکها خوب پف کردند و آماده شدند، قالب را از فر بیرون بیاورید.
- برای درست کردن باترکریم، کره نرم شده را درون کاسه بریزید و باهمزن برقی برای 3 دقیقه هم بزنید.
- سپس رنده پوست لیمو و نمک را اضافه کنید و برای 2 الی 3 دقیقه دیگر هم بزنید.
- سپس پودر قند و آبلیمو را اضافه کنید و اول با دور کند همزن مخلوط کنید و بعد از ترکیب شدن کره و پودر قند دور همزن را زیاد کنید. حتی میتوانید پودر قند را در چند مرحله اضافه کنید چون ممکن است با روشن کردن همزن پودر قند به اطراف پخش شود.
- چیزی حدود 5 دقیقه باید باترکریم را با همزن برقی هم بزنید تا بافت نرم و قابل فرم دادن با قیف و ماسوره پیدا کند.
- بعد از اینکه کاپ کیکها کاملا خنک شدند، باترکریم را درون قیف بریزید و روی کاپ کیکها را تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com