حلوا عربی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن‌های دستور پخت حلوای عربی 

در طرز تهیه حلوا عربی شیر خشک قنادی استفاده شده است. شیر خشک در معرض حرارت سریع می‌سوزد حتی سریع‌تر آرد، به همین دلیل باید مدام مواد را روی حرارت کم هم بزنید. رنگ حلوا بستگی به سلیقه شما دارد، اگر دوست دارید حلوای تیره داشته باشید آرد و شیر خشک را برای مدت زمان بیشتری روی حرارت تفت بدهید و اگر دوست دارید رنگ حوا روشن باشد، آرد و شیر خشک را زودتر از روی حرارت بردارید.

حلوا را بعد از آماده شدن سریع درون ظرف سرو بریزید چون بافت حلوا گرمای خودش را از دست می‌دهد و کمی سفت می‌شود و دیگر صاف و یکدست نخواهد بود. بعد از ریختن حلوا داخل ظرف برای چند دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیوفتد و سپس روی آن را با پودر نارگیل، خلال پسته و بادم تزیین کنید.

طرز تهیه حلوا عربی

حلوای عربی یکی دیگر از انواع حلواها است که با شیر خشک و آرد و شربت مخصوصی تهیه می‌شود و معمولا در کشورهای عربی با قهوه سرو می‌شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 45 دقیقه

 

مواد لازم

  • 1 پیمانه شیر خشک قنادی
  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه گلاب
  • 1 پیمانه روغن مایع
  • 1 قاشق مرباخوری پودر هل
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • گردو و خلال بادام و پسته برای تزیین

دستور العمل‌

  • در یک قابلمه شکر، آب و گلاب و زعفران را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا شکر حل شود و از روی حرارت بردارید. دقت کنید که آب و شکر نباید به جوش بیاید.
  • در یک ماهیتابه بزرگ آرد را کمی تفت دهید تا بوی آرد بلند شود.
  • سپس شیر خشک قنادی را به آرد اضافه کنید و مدام آرد و شیر خشک را روی حرارت ملایم تفت بدهید.
  • اگر دوست داشته باشید رنگ حلوا تیره باشد باید مدت زمان بیشتری آرد و شیر خشک را باهم تفت بدهید و اگر دوست دارید رنگ حلوا روشن باشد آرد و شیر را کم‌تر روی حرارت بگذارید.
  • زمانی که رنگ آرد کمی تغییر کرد، روغن را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
  • چند دقیقه دیگر آرد و شیر خشک و روغن را باهم تفت بدهید تا رنگ آن‌ها به رنگ دلخواه شما برسد.
  • شربتی که با آب و شکر درست کرده بودید را در 2 الی 3 مرحله به آرد و شیر خشک اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • سپس پودر هل را به مواد اضافه کنید.
  • زمانی که حلوا کمی غلیظ شد آماده است. توجه داشته باشید که این حلوا مانند حلوای معمولی کاملا سفت نمی‌شود.
  • حلوا را بعد از آماده شدن سریع در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته و بادام و گردو تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!