فوت و فنهای دستور پخت کیک پرتقالی
حتما 15 دقیقه قبل از اینکه کیک را داخل فر بگذارید، باید فر را روشن کنید تا گرم شود. اندازه قالب باید با موادی که در دستور پخت ذکر شده هماهنگ باشد، اگر کیک پف کرده میخواهید قالب بزرگ استفاده نکنید. برای درست کردن این کیک هم از قالبهای کمربندی و هم از قالبهای لوف و میان تهی میتوانید استفاده کنید. بعد از آماده شدن کیک میتوانید آن را با پودر قند و برشهای پرتقال تزیین کنید.
کف و دیوارههای قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را در قالب بریزید و چند بار به کناره قالب بکوبید تا حبابهای ایجاد شده در مایه کیک از بین بروند. کیک را به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. سپس برای امتحان اینکه کیک پخته است یا نه یک خلال دندان را در کیک فرو ببرید، اگر مایه کیک به آن نچسبید و تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است. حتما آرد و نمک و بیکینگ پودر را به طور جداگانه باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.
طرز تهیه کیک پرتقالی
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 2 پیمانه آرد
- ⅓ پیمانه روغن مایع
- 1 پیمانه آب پرتقال
- 1 قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه پودر قند
- ⅛ قاشق چایخوری نمک
دستور العمل
- فر را از 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک روشن کنید و دما را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- تخم مرغ، پودر قند و وانیل را درون یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی برای 4 الی 5 دقیقه مخلوط کنید تا مواد یکدست شود و به رنگ کرم دربیاید.
- سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و برای 30 ثانیه با همزن برقی مخلوط کنید.
- روغن مایع را به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید.
- آرد را جداگانه با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و دو الی 3 بار الک کنید.
- مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید و با همزن برقی برای 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید.
- کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن کمی چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.
- 40 الی 45 دقیقه زمان برای پخت این کیک لازم است.
- بعد از پخت کیک را از بیرون بیاورید و بگذارید کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کنید و سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com