فوت و فن پخت کیک سیب و دارچین خانگی
بیکینگ پودر و آرد را حتما در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و بعد از سه بار الک کردن به مواد اضافه کنید. بافت مایه این کیک نسبت به سایر کیکها کمی سفتتر است. اگر در هنگام پخت کیکهای میوهای مشکل دارید و کیک شما مغز پخت نمیشود، میتوانید از قالبهای میان تهی استفاده کنید. برای تغییر نکردن رنگ سیبها میتوانید 1 قاشق چایخوری آبلیمو روی آنها بریزید. در صورتی که دوست داشته باشید رنگ کیک کمی تیره تر و بافت آن مرطوب باشد میتوانید از شکر قهوهای استفاده کنید. کیک سیب را میتوانید همراه با بستنی وانیلی هم سرو کنید. سیبها را میتوانید به صورت نگینی خرد کنید و با مایه کیک مخلوط کنید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین
کیک سیب یک دسر محبوب است که با برشهای سیب پخته میشود. در لیست مواد اولیه کیک سیب کلاسیک دارچین و جوز هندی هم دیده میشود که عطر بی نظیری به کیک میدهد. همچنین از مغز گردو و بادام خرد شده هم برای متفاوتتر کردن طعم کیک سیب استفاده میشود.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 55 دقیقه
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- 300 گرم آرد
- 125 گرم شکر
- 125 گرم کره
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 4 عدد تخم مرغ
- 6 قاشق سوپخوری شیر
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 2 قاشق سوپخوری پودر قند
- 1 الی 2 عدد سیب
دستور العمل
- سیبها را به صورت ورقه ورقه در بیاورید.
- پودر قند و دارچین را روی سیبها بریزید و بگذارید سیبها کمی نرم شوند.
- در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا بافت کره سبک شود. زمان مخلوط کردن کره و شکر حدود 3 الی 4 دقیقه است.
- سپس تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و برای 2 دقیقه با همزن مخلوط کنید.
- بعد از اضافه کردن همه تخم مرغها وانیل را اضافه کنید و خوب با همزن مخلوط کنید.
- آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
- آرد و بیکینگ پودر را مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
- سپس شیر را به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
- کف یک قالب گرد را کمی چرب کنید و آرد بپاشید. سپس ورقههای سیب را به شکل گرد کف قالب بچینید.
- مایه کیک را به آرامی روی سیبها پخش کنید.
- فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- کیک را به درون فر انتقال دهید. کیک سیب را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا روی کیک طلایی رنگ شود.
- بعد از بیرون آوردن کیک از فر کمی صبر کنید تا کیک خنک شود و بعد کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید.
- روی کیک را با پودر قند تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com