فوت و فنهای دستور پخت کیک باقلوا
کیک باقلوا معمولا با پودر بادام یا پسته درست میشود. حتما برای درست کردن این کیک از بادام با پوست استفاده کنید. بادام با پوست بعد از آسیاب شدن روغن پس نمیدهد و برای استفاده در این کیک که در ترکیب خود کره زیادی دارد مناسبتر است. اگر دوست داشته باشید میتوانید به شربت زعفران دم کرده هم اضافه کنید که رنگ زیبایی به کیک خواهد داد. کیک بعد از پخت حتما باید سرد باشد و شربت باید داغ باشد تا شربت جذب کیک باشد و روی کیک شناور باقی نماند. آرد را حتما قبل از اضافه کردن به مواد کیک الک کنید تا بافت کیک پوک باشد.
برای درست کردن شربت کیک از قابلمه با دیواره و کف ضخیم اضافه کنید، ظروف نازک حرارت را سریع منتقل میکنند و کیفیت شربت را پایین میآورند. زمانی که شکر و آب را روی حرارت قرار دادید و شکر در آب حل شد، اصلا شربت را هم نزنید، این کار باعث شکرک زدن شربت خواهد شد. میتوانید این کیک را در قالب گرد هم درست کنید ولی به دلیل زیادتر بودن ارتفاع این قالبها زمان پخت کیک هم بیشتر خواهد بود.
طرز تهیه کیک باقلوا
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 55 دقیقه
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- 300 گرم پودر بادام با پوست
- ½1 پیمانه آرد
- ½1 پیمانه شکر دانه ریز
- ½1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 250 گرم کره
- 5 عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه گلاب
- ½ قاشق چایخوری پودر هل
مواد لازم برای تهیه شربت
- 1 پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری عسل
- ½ پیمانه آب
- ½ پیمانه گلاب
دستور العمل
- کره را قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید تا کمی نرم شود و به دمای محیط برسد.
- در ابتدای کار کره و شکر را با همزن برای 5 الی 5 دقیقه هم بزنید تا پوک و سبک شود.
- سپس تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را برای 30 ثانیه با همزن مخلوط کنید.
- بعد از اضافه کردن تمام تخم مرغها، پودر هل را به مواد اضافه کنید.
- سپس گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
- سپس بادام آسیاب شده را به خمیر کیک اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی کاملا مخلوط کنید.
- آرد و بیکینگ پودر را جداگانه با هم مخلوط کنید الک کنید و سپس مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید تا یکدست شود.
- یک سینی فر 25 در 35 سانتیمتر برای این کیک در نظر بگیرید. معمولا این کیک را در سینیهای مستطیل شکل درست میکنند و به صورت کوچک برش میدهند.
- کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آرد پاشی کنید. مواد را داخل شیرینی بریزد و پخش کنید.
- فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را به مدت 35 تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک پخته شود و روی آن طلایی شود.
- بعد از بیرون آوردن کیک از فر اجازه دهید کیک کاملا خنک شود و آن را به شکل مربع یا لوزیهای کوچک برش بزنید.
- برای درست کردن شربت کیک، آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود.
- بعد از 3 الی 4 دقیقه که جوشید عسل و گلاب را به شربت اضافه کنید.
- سپس شربت داغ را روی کیک که کاملا سرد شده بریزید و بگذارید جذب کیک شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com