باترکریم (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

باترکریم چیست؟

باترکریم یا کرم کره ای در ساده‌ترین حالت خود ترکیب کره و پودر قند و کمی شیر یا خامه است که با هم زدن زیاد به یک کرم نرم تبدیل شده‌اند. معمولا به باترکریم وانیل یا طعم دهنده‌های دیگر و رنگ خوراکی هم در صورت نیاز اضافه می‌شود. در باترکریم آمریکایی نسبت پودر قند به کره معمولا 2 به 1 است به همین دلیل این باتر کریم بسیار شیرین است. همچنین این نوع باتر کریم وقتی در معرض هوا قرار بگیرد کمی سفت می‌شود.

 

فوت و فن‌های تهیه باترکریم 

کره‌ای که برای درست کردن باترکریم انتخاب می‌کنید حتما کره پرچرب باشد. 15 دقیقه قبل از درست کردن کرم کره ای، کره را از یخچال بیرون بیاورید. کره حتما باید به دمای اتاق رسیده باشد ولی در عین حال خیلی نرم نشده باشد. کره باید در حلی نرم شده باشد که شکل خود را حفظ کند. زمان هم زدن کره بسیار مهم است حداقل 5 دقیقه باید کره با همزن، مخلوط شود تا بافتی کرمی پیدا کند. پودر قند را قبل از اضافه کردن به کره حتما 1 بار الک کنید تا مطمئن شوید گلوله‌ای در آن باقی نمانده باشد.

طرز تهیه باتر کریم

باترکریم یا کرم کره ای در ساده‌ترین حالت خود ترکیب کره و پودر قند و کمی شیر یا خامه است که با هم زدن زیاد به یک کرم نرم تبدیل شده‌اند. از باترکریم برای تزیین انواع کیک و کاپ کیک استفاده می‌شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان کل 15 دقیقه

 

مواد لازم

  • 200 گرم کره
  • 300 گرم پودر قند
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • ¼ قاشق چایخوری رنگ خوراکی (به دلخواه)

دستور العمل‌

  • 100 گرم کره را به همزن برقی برای 5 الی 8 دقیقه هم بزنید.
  • سپس 300 گرم پودر قند را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • سپس وانیل و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • در مرحله بعد رنگ خوراکی را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
  • باتر کریم را درون قیف بریزید و با ماسوره روی کاپ کیک و کیک‌های خود را تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!