پنکیک ژاپنی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

پنکیک ژاپنی چیست؟

مواد پنکیک ژاپنی یا پنکیک سوفله ژاپنی همان موادی هستند که برای درست کردن پنکیک معمولی استفاده می‌شود. پس چه چیزی باعث می‌شود ارتفاع پنکیک ژاپنی بیشتر باشد و بافت آن پفکی و سبک شود؟ برای درست کردن پنکیک ژاپنی زده و سفیده تخم مرغ جداگانه زده می‌شود. علاوه بر این سفیده تخم مرغ آنقد زده می‌شود که بافت آن فومی و پفکی شود، درست مانند وقتی که کیک شیفون درست می‌کنید.

سپس سفیده تخم مرغ با تکنیک فولد کردن به مایه پنکیک اضافه می‌شود. پنکیک ژاپنی بافتی پفکی و ابری دارد به این دلیل که حباب‌های هوا شکل خود را درون مایه پنکیک حفظ می‌کنند.

 

فوت و فن‌ دستور پخت پنکیک ژاپنی 

اگر بخواهیم با شما رو راست باشیم باید بگوییم درست از آب درآوردن مرنگ(سفیده تخم مرغ هم زده شده) به تمرین و تجربه نیاز دارد. ولی مطمئن باشید که با چند بار انجام دادن این مراحل می‌توانید سفیده تخم مرغ را به غلظت و انسجام لازم برسانید. قبل از اینکه مایع پنکیک را درون ماهیتابه بریزید، حتما آن را با کمترین شعله ممکن گرم کنید. برای اینکه پنکیک شما ارتفاع زیادی داشته باشد باید دو یا سه اسکوپ از مایه پنکیک را لایه لایه روی هم بریزید.

برخلاف پنکیک‌های معمولی زمان پخت پنکیک ژاپنی بیشتر است. اگر حرارت زیاد باشد، پنکیک‌ها به نظر پخته می‌رسند ولی داخل آن‌ها مغز پخت نمی‌شود و خام می‌ماند. زمان پخت طولانی با حرارت کم بسیار مهم است. برای محبوس کردن حرارت رطوبت مورد نیاز پنکیک، درب ماهیتابه را هنگام پخت بگذارید. اگر فکر می‌کنید نمی‌توانید پنکیک‌ها را یک اندازه دربیاورید می‌توانید از قالب گرد با دیواره بلند استفاده کنید.

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

پنکیک ژاپنی شباهت زیادی به پنکیک کلاسیک دارد با این تفاوت که ارتفاع بیشتری دارد و بافت آن پفکی و سبک‌تر است.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • زمان کل 35 دقیقه
  • تعداد 3 نفر

 

مواد لازم

  • 125 گرم آرد
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • 25 گرم کره آب شده
  • 150 گرم باتر میلک
  • 30 گرم شکر
  • رنده پوست لیمو
  • ½ قاشق چایخوری آبلیمو

دستور العمل‌

  • در یک کاسه بزرگ باتر میلک، زرده تخم مرغ و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
  • مواد را با یک همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس کره آب شده را اضافه کنید.
  • در یک کاسه دیگر آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • سپس مواد خشک مخلوط شده را به ترکیب باتر میلک و زرده تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • در یک کاسه دیگر سفیده‌های تخم مرغ و آبلیمو را با همزن برقی مخلوط کنید و برای 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا کمی پف کند.
  • سپس آرام آرام شکر را به آن اضافه کنید و همچنان با همزن مخلوط کنید تا جایی که سفیده‌ها کاملا فومی شوند و رد پره‌های همزن روی آن بماند و سفیده از ظرف نریزد.
  • سفیده تخم مرغ هم زده شده را در چند مرحله به مایه پنکیک اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • بافت مایه این پنکیک به دلیل وجود سفیده تخم مرغ نرم و پفکی است.
  • یک ماهیتابه نچسب را با چند قطره روغن چرب کنید و بگذارید گرم شود.
  • با یک اسکوپ بزرگ بستنی از مایه پنکیک بردارید و درون ماهیتابه بریزید.
  • برای 2 الی 3 دقیقه درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک طرف پنکیک‌ها طلایی شود.
  • سپس پنکیک‌ها را برگردانید تا روی دیگر هم طلایی شود.
  • دقت داشته باشید که مایه این پنکیک به دلیل وجود سفیده هم زده شده سریع آب می‌اندازد و باید سریع استفاده شود.
  • بعد از آماده شدن همه پنکیک‌ها آن‌ها را باکمی پودر قند، سیروپ شکلات و میوه‌های تازه سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!