فوت و فن تهیه چیز کیک انار
چیز کیک را حتما درون قالب کمربندی درست کنید. پنیر خامه ای را از چند ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود و به دمای اتاق برسد. بیسکویت پتی بور را درون غذاساز پودر کنید. به جای بن ماری کردن، میتوانید مخلوط ژلاتین و آب را 20-30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود. اگر قالب کمربندی در دسترس ندارید میتوانید داخل قالب را با سلفون بپوشانید و بعد از سرد شدن چیز کیک یخچالی را با سلفون از قالب خارج کنید. کراست یا پایه بیسکویتی چیز کیک را میتوانید به جای اینکه درون یخچال قرار دهید برای 10 دقیقه داخل فر 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سفت شود.
طرز تهیه چیز کیک انار
انار و هندوانه دو میوهای هستند که همیشه در سفره شب یلدا به چشم میخورند. قرار دادن انار در سفره شب یلدا نماد شادی و زایش است. معمولا علاوه بر این دو میوه دسرهایی که با انار و هندوانه درست میشوند در شب یلدا محبوب هستند. چیز کیک انار یکی از دسرهایی است که میتوانید برای رنگینتر کردن سفره شب یلدا آماده کنید.
- زمان آماده سازی 2 ساعت
- زمان کل 2 ساعت
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 250 گرم بیسکویت پتی بور خرد شده
- 120 گرم کره
- 1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
- 100 گرم شکر
- 200 میلی لیتر آب انار
- 350 گرم پنیر خامه ای
- 200 گرم خامه فرم گرفته
مواد برای تزیین روی چیز کیک
- 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
- 2 قاشق سوپخوری شکر
- 200 میلی لیتر آب انار
- ½ پیمانه دانه انار
دستور العمل
- کره را به روش بن ماری ذوب کنید و بگذارید تا خنک شود.
- در یک کاسه کره ذوب شده و بیسکویت پودر شده را با هم خوب مخلوط کنید.
- کف یک قالب کمربندی را با فویل آلومینیومی بپوشانید و فویل را کمی چرب کنید.
- ترکیب کره و بیسکویت را کف قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
- سپس قالب را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- در یک کاسه بزرگ شکر و پنیر خامه ای که به دمای اتاق رسیده و نرم شده را با همزن برقی برای 1 الی 2 دقیقه مخلوط کنید.
- سپس خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
- ژلاتین را با کمی آب به روش بن ماری حل کنید.
- ژلاتین حل شده در آب و آب انار را به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
- سپس مایه چیز کیک را درون قالب و روی بیسکویت سفت شده بریزید و برای حداقل 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- در یک قابلمه 2 قاشق سوپخوری شکر، 200 میلی لیتر آب انار و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا نشاسته باز شود و گلولهای داخل آن نباشد.
- سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود. غلظت این سس باید کمی بیشتر از فرنی باشد.
- سپس سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی از حرارت بیوفتد. چیزکیک را از یخچال دربیاورید و سس انار را روی آن بریزید و دوباره چیزکیک را درون یخچال بگذارید.
- بعد از 2 ساعت چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن را با خامه فرم گرفته و دانههای انار تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com