فوت و فن دستور پخت کیک نارگیلی
شیرینی و کیکهایی که با پودر نارگیل درست میشوند بعد از حرارت دیدن، حجیم و پفکی میشوند. میتوانید کیک نارگیلی را درون قالبهای لوف درست کنید. اگر قالب لوف در دسترس نداشتید میتوانید از قالبهای گرد و ساده نیز استفاده کنید. حتما قبل از پخت کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود واگر نه ممکن است کیک پف نکند. یکی دیگر از راههایی که به شما کمک میکند تا کیک بهتری داشته باشید، الک کردن بیکینگ پودر و آرد قبل از اضافه کردن به مایه کیک است.
با باز کردن درب فر یا آون توستر، درجه حرارت آن را کاهش میدهید و این کار باعث می شود نان و یا شیرینی شما به خوبی پف نکند. کف قالب را میتوانید کاغذ روغنی بگذارید یا با روغن چرب کنید تا کیک به قالب نچسبد. کره را قبل از درست کردن کیک از پخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد، یعنی وقتی انگشت را روی کره فشار میدهید باید جای انگشت روی کره بماند.
طرز تهیه کیک نارگیلی
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 3 عدد تخم مرغ
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- 150 گرم کره در دمای اتاق
- 150 گرم شکر
- 150 گرم آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 30 میلی لیتر شیر
- 45 گرم پودر نارگیل
دستور العمل
- در یک کاسه تخم مرغها و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- در یک کاسه دیگر کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.
- مخلوط تخم مرغ و وانیل را در چند مرحله به کره و شکر اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید.
- در هر مرحله مخلوط را 2 الی 3 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.
- بیکینگ پودر و آرد را جداگانه مخلوط کنید و بعد الک کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
- آرد را با لیسک سیلیکونی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
- سپس شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و باز با لیسک آنقدر مخلوط کنید که خمیر یکدست شود.
- کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- مایه کیک را داخل قالب بریزید و پخش کنید. دقت کنید که غلظت مایه این کیک کمی از کیکهای دیگر بیشتر است.
- روی کیک کمی پودر نارگیل بپاشید.
- فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را برای 40 الی 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com