کیک زردآلو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن پخت کیک زردآلو 

تخم مرغ ها، ماست و کره  که در این کیک استفاده می‌شوند باید هم دمای محیط باشند، پس حدود نیم ساعت قبل از شروع به کار این مواد را از یخچال بیرون بیاورید. برای درست کردن این کیک از قالب‌های مستطیلی شکل و گرد می‌توانید استفاده کنید. حتما قبل از درست کردن مایه کیک، زردآلوها را برش بزنید و آماده کنید، چون مایه کیک بعد از آماده شدن باید بلافاصله داخل فر برود. کیک زردآلو را با کمی خلال بادام و پودر قند و زردآلوهای برش زده شده تزیین می‌کنند.

آرد و بیکینگ پودر را حتما قبل از اضافه کردن با هم الک کنید. کف قالب را می‌توانید کاغذ روغنی بگذارید یا با روغن چرب کنید تا کیک به قالب نچسبد. هنگام پخت کیک در فر را باز نکنید، باز کردن در فر یا آون توستر، درجه حرارت آن را کاهش می‌دهید و این کار باعث می شود نان و یا شیرینی شما به خوبی پف نکند.

 

طرز تهیه کیک زردآلو

کیک زردآلو، کیکی خوش طعم با بافتی لطیف از کیک‌های کلاسیک تابستان است. برای درست کردن این کیک از ماست استفاده می‌شود که بافتی لطیف و مرطوب ایجاد می‌کند.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 50 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 400 گرم زردآلوی رسیده
  • 150 گرم شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 170 گرم ماست
  • 80 میلی لیتر روغن مایع
  • 250 گرم آرد
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • پودر قند به میزان لازم
  • خلال بادام به میزان لازم

دستور العمل‌

  • زردآلوها را به دو نیم تقسیم کنید. هسته زردآلوها را جدا کنید و آن‌ها را به مکعب‌های کوچک برش بزنید. چند عدد زردآلو را برای روی کیک نگه دارید.
  • در یک کاسه بزرگ تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن برای حداقل 5 دقیقه مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغ‌ها روشن شود و پف کند.
  • ماست را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
  • روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید درون مایه کیک الک کنید.
  • با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.
  • زردآلوها را اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی به صورت دورانی مخلوط کنید.
  • کف قالب گرد به قطر 20 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کف و دیواره‌های قالب را با کمی روغن چرب کنید.
  • مایه کیک را درون قالب بریزید و زردآلوی‌های نصف شده را هم برای تزیین روی کیک بگذارید.
  • می‌توانید کمی خلال بادام هم روی کیک بریزید.
  • کیک را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید.
  • زمان پخت این کیک حدود 50 دقیقه است. زمانی که روی کیک طلایی شد و کامل پخت قالب را از درون فر بیرون بیاورید.
  • اجازه بدهید کیک کمی خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون بیاورید و با کمی پودر قند تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!