کیک ردولوت (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

کیک ردولوت چیست؟

کیک ردولوت دسری است از نوع کیک لایه‌ای که در رنگ‌های قرمز تیره و قرمز روشن تهیه می‌شود. روی این کیک با خامه‌ای مخصوص که معمولا با پنیر خامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه درست می‌شود پوشانده می‌شود. رنگ قرمز-قهوه‌ای کیک به دلیل تاثیر پودر کاکائو و خاصیت اسیدی سرکه سفید می‌باشد. مواد تشکیل دهنده این کیک سرکه سفید، کره، آرد، پودر کاکائو و چغندر (یا به جای آن رنگ غذا) می‌باشد.

 

نکات طرز تهیه کیک ردولوت

یکی از تکنیک‌های جالبی که معمولا آشپزهای حرفه‌ای در هنگام درست کردن کیک آن را به کار می‌برند، مخلوط کردن جوش شیرین با سرکه است. البته این تکنیک برای درست کردن تمام کیک‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. اما برای درست کردن کیک ردولوت از این تکنیک استفاده خواهیم کرد. دلیل مخلوط کردن جوش شیرین با سرکه این است که باعث می‌شود کیک شما بیشتر پف کند و بافت مخملی پیدا کند.

اما به یاد داشته باشید که جوش شیرین مورد استفاده در این تکنیک، باید حتما تازه باشد. بهتر است بگوییم که جوش شیرین مورد استفاده در هر نوع کیکی باید تازه باشد! استفاده از باتر میلک در دستور پخت کیک‌ها باعث نرم و مرطوب شدن بافت کیک می‌شود.

مواد این دستور پخت برای درست کردن یک کیک دو لایه است و برای 8 الی 10 نفر کافی است.

طرز تهیه کیک ردولوت

کیک ردولوت همانطور که نامش پیداست، یک کیک قرمز و خوشمزه است که در سال‌های اخیر بسیار محبوب شده و در منوی هر کافی شاپی می‌توانید آن را پیدا کنید. این کیک آنقدر محبوب شد که با الهام از دستور پخت آن کاپ کیک، کوکی، بستنی و لاته هم درست می‌کنند.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
  • تعداد 8 نفر

 

مواد لازم

  • ½2 پیمانه آرد
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ½1 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه باترمیلک
  • 1 پیمانه روغن
  • 1 قاشق چایخوری سرکه سفید
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 115 گرم کره در دمای اتاق
  • رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم برای خامه روی کیک

  • ¼1 پیمانه خامه
  • 450 گرم پنیر خامه ای
  • ½1 پیمانه پودر قند
  • ½ قاشق چایخوری وانیل

دستور العمل‌

  • در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را الک کنید و مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • در یک کاسه جداگانه کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
  • در مرحله بعد روغن را اضافه کنید با مواد کاملا مخلوط کنید.
  • سپس سرکه سفید و باتر میلک را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
  • ترکیب آرد و پودر کاکائو را آرام آرام اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن آرد با همزن مخلوط کنید.
  • در مرحله آخر هم وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و با همزن کاملا مخلوط کنید.
  • مواد را در دو قالب 20 سانتی‌متری بریزید و قالب‌ها را برای 35 الی 40 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک‌ها به خوبی پخته شوند.
  • کیک‌ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شوند.
  • در یک کاسه بزرگ پنیر خامه‌ای و پودر قند و وانیل را اضافه کنید و باهمزن خوب مخلوط کنید.
  • خامه را در کاسه‌ای دیگر بریزید و با همزن آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.
  • خامه فرم گرفته را کم کم به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و با یک قاشق سیلیکونی در یک جهت مخلوط کنید.
  • قسمت پف کرده کیک‌ها را ببرید. می‌توانید با کاتر با اشکال مختلف برای تزیین روی کیک، قسمت‌های اضافه کیک را برش بزنید.
  • قسمت اضافه کیک را با دستتان کاملا خرد کنید.
  • خامه را بین دو لایه کیک و روی کیک کاملا پخش کنید.
  • خرده‌های کیک را روی کیک بپاشید. روی کیک را هم با تکه‌های کیک که برش زده بودید تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!