کیک اسفنجی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه کیک اسفنجی

بلافاصله بعد از هم زدن خمیر کیک آن را درون فر بگذارید، خمیر کیک اسفنجی نباید استراحت کند. 2 الی 4 دقیقه برای هم زدن تخم مرغ کیک اسفنجی کافی است. برای اینکه مطمئن شوید کیک خوب پف می‌کند، آن فر را قبل از گذاشتن کیک درون آن گرم کنید. همیشه برای پخت هر کیکی آرد را چند بار الک کنید این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود در نتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.

از پودر قند یا میوه تازه برای تزیین کیک اسفنجی استفاده کنید. با باز کردن درب فر، درجه حرارت آن را کاهش می دهید و این کار باعث می شود نان و یا شیرینی شما به خوبی پف نکند. کف قالب را می‌توانید کاغذ روغنی بگذارید یا با روغن چرب کنید تا کیک به قالب نچسبد. موادی که در این دستور پخت گفته شده برای قالب کیک 25 سانتی‌متری مناسب و اندازه است.

 

چرا کیک اسفنجی پف نمی‌کند؟ 

برای پف کردن کیک اسفنجی باید زرده و سفید تخم مرغ را از هم کاملا جدا کنید. برای اینکه سفیده تخم مرغ بیشتر پف کند بهتر است 1/2 شکری یا پودر قندی که قرار است به کیک و شیرینی اضافه کنید را به سفیده ها اضافه کنید و با هم زن خوب بزنید. حتما سفیده تخم مرغ را در یک جهت هم بزنید و جهت همزن را تغییر ندهید. همچنین در مرحله بعد سفیده تخم مرغ را با قاشق سیلیکونی یا چوبی به زرده اضافه کنید.

 

طرز تهیه کیک اسفنجی

کیک اسفنجی پایه بسیاری از کیک‌ها است و درست کردنش بسیار آسان است. اگر بتوانید مرحله به مرحله پیش بروید و دستور پخت این کیک را به خوبی اجرا کنید، می‌توانید مطمئن باشید که نتیجه کار شما قابل مقایسه با کیک‌های قنادی است.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 50 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • ½ پیمانه شیر
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 6 عدد تخم مرغ
  • 2 پیمانه پودر قند
  • 2 پیمانه آرد

دستور العمل‌

  • فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
  • بیکینگ پودر، آرد و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید.
  • سفید و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  • سفیده‌های تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرند و سفت شوند.
  • نصف پودر قند را اضافه کنید و باز برای چند دقیقه هم بزنید.
  • در ظرفی دیگر زرده‌های تخم مرغ، نصف باقی مانده پودر قند و وانیل را باهم ترکیب کنید و شیر را به آن اضافه کنید.
  • سفیده تخم مرغ را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیستک به آرامی به صورت دورانی مخلوط کنید.
  • در مرحله بعد مخلوط آرد را به مواد آرام آرام اضافه کیند و به صورت دورانی مخلوط کنید.
  • دقت داشته باشید که قالب با مواد پر نشود و فضای خالی برای افزایش حجم داشته باشد.
  • کیک را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برای 50 دقیقه قرار می‌هیم.
  • برای اینکه مطمئن بشوید کیک شما آماده است یا نه، با یک خلال دندان کیک را تست کنید.
  • اگر خلال دندان تقریبا تمیز بیرون آمد، به این معناست که کیک اسفنجی شما آماده شده است.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!