طرز تهیه پنکیک نوتلا
پنکیک نوتلا یک نوع پنکیک شکلاتی است که وسط آن با شکلات نوتلا پر شده و یک صبحانه خوشمزه برای کودکان است. برای درست کردن پنکیک نوتلا روی یک سینی بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید. دو قاشق نوتلا روی کاغذ بریزید و با پشت قاشق آن را به شکل دابره در بیاورید. این دایرهها باید قطر 6 سانتی متر و ضخامت 0.5 سانتیمتر داشته باشند. دایرههای شکلاتی را به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
مواد خشک پنکیک یعنی، آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. وسط مواد خشک حفرهای ایجاد کنید و مواد تر یعنی شیر، تخم مرغ و وانیل را داخل حفره بریزید و مواد را مخلوط کنید. مواد را باید تا حدی هم بزنید که یکدست شوند. درون تابه نچسب کمی کره بریزید و بگذارید تا کره آب شود. چند عدد از شکلاتهای نوتلا را از فریزر دربیاورید. دقت داشته باشید که نباید تمام شکلاتها را در ابتدای کار از فریزر خارج کنید زیرا پخت پنکیک زمانبر است و شکلاتها در این مدت آب میشوند.
مایه پنکیک را کف تابه بریزید، یکی از دایرههای شکلاتی را وسط آن قرار دهید و سپس روی آن را با مقداری خمیر دیگر بپوشانید. بعد از حدود دو دقیقه روی سطح پنکیک حبابهایی ظاهر میشود که نشان میدهد باید پنکیک را برگردانید تا روی دیگرش هم سرخ شود. این کار را آنقدر انجام دهید تا مایه پنکیک تمام شود. پنکیک نوتلا را با انواع توت تازه و سس شکلات سرو کنید.
نکات طرز تهیه پنکیک شکلاتی
معمولا در طرز تهیه پنکیک شکلاتی از ترکیب شکلات و پودر کاکائو استفاده میشود ولی اگر شکلات در اختیار نداشته باشید میتوانید فقط از پودر کاکائو و پنکیک کاکائویی درست کنید.
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 40 دقیقه
- تعداد 4
مواد لازم
- ⅓1 پیمانه آرد چند منظوره
- ¼ پیمانه پودر کاکائو
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد تخم مرغ
- ⅓ فنجان شکر
- 1 پیمانه شیر پرچرب
- 45 گرم کره آب شده
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- ½ فنجان شکلات تختهای
- روغن یا کره برای سرخ کردن پنکیک
دستور العمل
- در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه دیگر تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود. شیر، روغن (یا کره ذوب شده) و وانیل را اضافه کنید. ترکیب تخم مرغ را درون مواد خشک بریزید و تا زمانی که یکدست شوند هم بزنید.
- شکلات تختهای آب شده را به مایه پنکیک اضافه کنید و هم بزنید.
- یک تابه نچسب را با کمی کره چرب کنید و بگذارید تا خوب روی حرارت گرم شود.
- ¼ پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه بریزید. برای 1 الی 2 دقیقه بگذارید یک طرف پنکیک بپزد.
- هنگامی که روی سطح پنکیک حبابهای کوچک ایجاد شد پنکیک را برگردانید تا روی دیگر هم پخته شود.
- پنکیک شکلاتی را با گاناش و انواع میوههای تازه سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com