شیرینی بامیه با عسل
برای طرز تهیه بامیه با عسل ابتدا 3 پیمانه آرد و 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر را در کاسهای الک کنید. آب را در قابلمه کوچکی به جوش بیاورید. سپس 1/4 قاشق مرباخوری نمک و 3 قاشق غذاخوری شکر قهوهای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و مخلوط آردها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
2 عدد زرده تخم مرغ را یکییکی و در حال همزدن اضافه کنید تا مخلوط براق و نرمی به دست بیاید. این مایه را در قیف بریزید و به صورت بامیههایی به بلندی ۱۰ سانتیمتر در روغن فراوان سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس روی آن عسل بریزید و گرم سرو کنید. اگر مایه شما سفت است میتوانید ۱ عدد تخم مرغ نیز به خمیر اضافه کنید.
نکات مهم طرز تهیه شیرینی بامیه
اگر تعداد زیادی شیرینی بامیه را باهم داخل روغن بریزید خوب پف نمیکنند. در زمان بریدن خمیر سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد. دلیل خمیر شدن مواد داخل بامیه معمولا این است که به اندازه کافی سرخ نشده است. بهتر است هنگام انداختن شیرینی بامیه داخل روغن، روغن خیلی داغ نباشد. اضافه کردن گلوکز به شربت بامیه باعث براق شدن رنگ بامیهها میشود ولی اگر گلوکز در اختیار نداشتید میتوانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه شیرینی بامیه خانگی
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
مواد لازم برای شربت شیرینی بامیه
- 150 میلی لیتر آب
- 2 پیمانه شکر
- 1 قاشق غذاخوری گلوکز
- ⅛ قاشق چایخوری آبلیمو
- 3 قاشق غذاخوری گلاب
- ½ قاشق چایخوری پودر هل
- ¼ قاشق چایخوری زعفران
مواد لازم برای شیرینی بامیه
- 1 پیمانه آرد
- 1 پیمانه آب
- ⅛ قاشق چایخوری نمک
- 50 گرم کره در دمای محیط
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
دستور العمل
طرز تهیه شربت بامیه
- در یک قابلمه شکر، آب، آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت بالا به جوش بیاید.
- بعد از اینکه مواد به جوش آمد و شکر آب شد پودر هل و زعفران و گلوکز را اضافه کنید.
- اجازه دهید شربت برای 10 دقیقه با حرارت بالا بجوشد و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه بامیه
- در ظرفی آرد و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه آب و کره و عسل را اضافه کنید و اجازه دهید کره با حرارت ذوب شود.
- زمانی که آب به جوش آمد آرد را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل خمیر دربیایند و از قابلمه جدا شوند.
- خمیر را در یک کاسه دیگر قرار دهید و اجازه دهید کمی دمای آن پایین بیاید.
- زمانی که خمیر هنوز گرم است، با یک همزن برقی خمیر را کمی هم بزنید، یک عدد از تخم مرغها را اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید.
- یک عدد تخم مرغ دیگر را هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
- خمیری بامیه که به این روش آماده میشوند چسبنده است و در مرحله آخر زمانی که خمیر به پرههای همزن چسبید یعنی خمیر آماده است.
- خمیر را به قیف منتقل کنید. همانطور که گفتیم خمیر بامیه کمی چسبنده و سفت است و شکوفه زدن خمیر کمی سخت است.
- داخل قابلمه مناسب روغن بریزید و قبل از اینکه روغن را روی حرارت بگذارید بامیه ها را با قیف شکل دهید و با قیچی ببرید و داخل روغن بریزید.
- بعد از اینکه کل خمیر را با قیف شکل دادید و داخل روغن ریختید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید بامیهها آرام بپزند و مغزپخت شوند.
- بعد از اینکه بامیهها یکدست سرخ شدند و رنگ آنها طلایی شد آنها را به شربت خنک شده اضافه کنید و هم بزنید تا شربت به خورد بامیه برود.
- بعد از چند دقیقه بامیهها را از شربت خارج کنید و داخل ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com