نکات طرز تهیه کیک آناناس وارونه
برای درست کردن کارامل روی کیک میتوانید به روش معمول عمل کنید و شکر قهوهای و کره را درون یک ماهیتابه کوچک بریزید و بگذارید شکر روی حرارت درون کره حل شود. وقتی حبابهای ریزی روی سطح مخلوط شکر و کره ایجاد شد باید حرارت را خاموش کنید. یک راه دیگر هم برای آماده کردن کامل وجود دارد و آن این است که کره را در یک ماهیتابه آب کنید و ته ظرف بریزید و سپس شکر قهوه را روی شکر بپاشید. وقتی کیک درون فر قرار میگیرد شکر آب میشود و به شکل کارامل درمیآید.
به دلیل وجود میوه و کارامل در لایه زیرین کیک، این مدل کیکها همیشه زمان پخت بیشتری دارند. بهتر است از قالب کمربندی برای این مدل کیک استفاده نکنید چون با پخت کیک کارامل از بین شیارهای قالب بیرون میآید و فر را کثیف میکند. قبل از اینکه کیک را برگردانید بگذارید برای 20 دقیقه خنک شود. اگر خیلی زود و قبل از اینکه کیک خنک شود آن را برگردانید ممکن است ظاهر کیک به هم بریزد و نتوانید کیک را درست برگردانید.
طرز تهیه کیک آناناس وارونه
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 5 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- ¼ پیمانه کره آب شده
- ½ پیمانه شکر قهوه ای
- 8 الی 10 عدد برش آناناس
- ½1 فنجان آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 6 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
- ¾ پیمانه شکر
- 2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
- ½ پیمانه آب کمپوت آناناس
دستور العمل
- فر را روش کنید و آن را روی دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- کره را آب کنید و کف قالب بریزید. سپس شکر قهوهای را به طور یکسان کف ظرف پخش کنید.
- آناناسهای حلقهای را کف ظرف بچینید و درون هر آناناس یک عدد گیلاس یا آلبالوی بدون هسته بگذارید.
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
- شکر و کره را داخل یک کاسه ریخته و با دور متوسط همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
- تخم مرغها را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر با همزن هم بزنید تا مخلوط شوند.
- آرد و آب کمپوت آناناس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- مایه این کیک باید کمی غلیظ باشد، پس موقع پخش کردن مواد روی آناناسها دقت کنید که میوهها را جابه جا نکنید.
- کیک را برای 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملا بپزد و روی آن طلایی بشود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com