کیک شکلاتی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه کیک شکلاتی

در این دستور از پودر کاکائو خالص برای طعم هرچه بهتر کیک شکلاتی استفاده شده است. دقت داشته باشید هرچه پودر کاکائو خالص‌تر باشد، کیک بیشتر طعم کاکائو می‌گیرد و رنگ تیره‌تری پیدا می‌کند. برای پخت این کیک از روغن استفاده کنید و آن را با کره جایگزین نکنید. شما می‌توانید از شیر کم چرب یا پرچرب برای درست کردن این کیک شکلاتی خوشمزه استفاده کنید.

کیک شکلاتی نباید بیش از حد در فر بماند، چون بافت خشکی پیدا می‌کند. بافت کیک شکلاتی باید کمی مرطوب باشد. گاناش شکلاتی را بلافاصله بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید درست کنید. تا زمانی که گاناش آماده شده کیک هم سرد می‌شود و شما می‌توانید کیک شکلاتی را با گاناش و میوه‌های مورد علاقه‌تان تزیین کنید.

بافت این کیک شکلاتی نرم و خیس است به همین خاطر زیاد پف نمی‌کند، اگر دوست دارید کیک شما بیشتر پف کند 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید ولی دقت داشته باشید بیکینگ پودر زیاد باعث می‌شود کیک زیاد پف کند و سطح آن ترک بخورد و برای تزیین با خامه یا گاناش مناسب نباشد.

طرز تهیه کیک شکلاتی

درست کردن یک کیک شکلاتی خوب کار آسانی نیست و همیشه نتیجه کار آنطور که باید از آب در نخواهد آمد! شما با کسب تجربه و امتحان کرده دستورهای مختلف برای پخت کیک شکلاتی می‌توانید در این کار مهارت پیدا کنید و مطمئن باشید که بهترین کیک را خواهید پخت.
  • زمان آماده سازی 25 دقیقه
  • زمان پخت 50 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
  • تعداد 8 نفر

 

مواد لازم

  • ½1 پیمانه آرد چند منظوره
  • ½1 پیمانه شکر
  • ½ پیمانه پودر کاکائو
  • ½1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • پیمانه روغن
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • ½ قاشق چایخوری وانیل
  • ¾ پیمانه شیر
  • ¾ پیمانه آب جوش
  • 2 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری

 

مواد لازم برای روکش شکلاتی کیک

  • 1 پیمانه خامه
  • 250 گرم شکلات تخته ای شیرین

دستور العمل‌

  • فر را از قبل و با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک قالب کیک به قطر 20 سانتی‌متر یا 22 سانتی‌متر را آماده کنید و کف آن را کاغذ مخصوص شیرینی پزی بگذارید.
  • آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
  • روغن، تخم مرغ و وانیل و شیر را به مخلوط آرد اضافه کرده و 30 ثانیه با همزن مخلوط کنید.
  • پودر قهوه فوری را در آب جوش حل کنید و به مایه کیک اضافه کنید.
  • دقت داشته باشید که بافت مایه این کیک مانند بقیه کیک‌ها سفت نیست.
  • مایه کیک را درون قالب بریزید و برای 40 الی 45 دقیقه در فر بگذارید.
  • رایج‌ترین راه برای اینکه بفهمید کیک شما پخته است یا نه، استفاده از یک خلال دندان است. خلال دندان را در مرکز کیک فرو ببرید و آن را خارج کنید. اگر خلال دندان کاملا تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است ولی اگر به مایه کیک آغشته شده بود یعنی کیک هنوز نپخته و به زمان بیشتری نیاز دارد. البته بهتر است کیک شکلاتی را کمی زودتر از کیک‌های دیگر از فر خارج کنید تا بافت مرطوب و نرمی داشته باشد.

طرز تهیه روکش شکلات کیک

  • خامه را درون یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. دقت داشته باشید که خامه نباید بجوشد فقط باید داغ شود. هنگامی که خامه به خوبی داغ شد از روی حرارت بردارید.
  • شکلات تخته‌ای خرد شده را به خامه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا شکلات آب شود.
  • بعد از سه دقیقه در قابلمه را بردارید و با یک قاشق چوبی یا سیلیکونی آن را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • وقتی کاملا خنک شد می‌توانید روی کیک را با گاناش و انواع توت تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!