بهترین روش برای تزئین پنکیک چیست؟
در این مرحله از طرز تهیه پنکیک شما میتوانید پنکیکها را دانه دانه روی هم بچینید و به اصطلاح یک برج پنکیک درست کنید! سپس روی آن یک تکه کره، یا کمی شربت یا عسل بریزید. علاوه بر اینها، اگر دوست داشته باشید میتوانید پنکیکها را همراه با خامه قنادی، میوه تازه، مغز میوهها، مربا، یا حتی تکههای خرد شده شکلات نیز سرو کنید.
گزینههای بسیار متنوعی پیش روی شما هستند که میتوانید بر طبق سلیقه شخصی خودتان از بین آنها انتخاب کنید، تا صبحانه عادی خود را به یک صبحانه خوشمزه و هیجانانگیز تبدیل کنید. بعضی از میوههایی که همراه با پنکیک خوش طعم میشوند عبارتند از موز تازه، توت فرنگی، یا ترکیبی از این دو میوه همراه با هم. علاوه بر این، برای خوش طعم شدن پنکیکهای خود میتوانید از پودر دارچین، نارگیل، یا لیمو هم استفاده کنید.
نکات مهم در طرز تهیه پنکیک ساده
برای ریختن مایه در تابه راههای مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال میتوانید مواد را با قیف داخل یک بطری بریزید وبا تکان دادن بطری آنها را مخلوط کنید. بعد هم خیلی راحت با خم کردن، مواد را داخل تابه بریزید. یا اینکه مایه را مستقیماً در پیمانه اندازه گیری (که شبیه پارچ آب است) یا در پارچ آب کوچک درست کنید تا راحت تر آن را در تابه بریزید
پیشنهاد میکنیم حتما کمی کره روی پنکیک داغ بمالید. طعم آن را فوقالعاده عالی میکند. البته در بالا در مورد روش تزئین پنکیک و نحوه سرو آن نکاتی را اشاره کردیم که میتوانید هر نوعی را که تمایل داشتید انتخاب کنید.
اگر تا زمانی که همه پنکیک ها را درست کردید، اولیها کمی سرد شدند، آنها را در فر یا مایکروفر یا روی شعله غیر مستقیم داغ کنید. پنکیک داغ طعم و مزه بهتری دارد.
طرز تهیه پنکیک بدون شیر
آیا میتوان در دستور پخت پنکیک شیر را با آب جایگزین کرد؟ بله، شما میتوانید به جای شیر از آب استفاده کنید ولی تغییراتی در بافت و طعم پنکیک به وجود خواهد آمد. پنکیکهایی که با شیر پخته میشوند نرم و حجیمتر هستند. اگر دوست داشته باشید میتوانید به ازای هر فنجان آبی که در دستور پخت پنکیک استفاده میکنید یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید تا بافت پنکیک خیلی خشک نشود. برای بهتر کردن طعم پنکیک هم میتوانید از تکههای شکلات، انواع توت و وانیل استفاده کنید.
طرز تهیه پنکیک
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 20 دقیقه
- زمان کل 35 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 1 فنجان آرد
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 قاشق چایخوری شکر
- کمی نمک
- ¾ فنجان شیر
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره
دستور العمل
- ابتدا در یک کاسه بزرگ، به مقدار 1 فنجان آرد، 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چای خوری شکر و کمی نمکرا با هم مخلوط کنید.
- سپس مواد اولیه پودری راآنقدر الک کنید تا زمانی که کاملا یکدست با هم ترکیب بشوند.
- در مرحله بعدی، تخم مرغ زده شده را به مواد خشک اضافه کنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و آنقدر این مواد را هم بزنید تا مواد اولیه خشک و تخم مرغ و شیر به خوبی با هم ترکیب بشوند.
- در این مرحله باید حدودا 2 قاشق چای خوری روغن و یا 2 الی 3 قاشق چای خوری کره را داخل ماهیتابه بریزید تا آب بشود.
- خمیر پنکیک را درون ماهیتابه بریزید.
- زمانی که متوجه شدید روی سطح خمیر پنکیک حبابهایی ایجاد شده است، یعنی وقت آن رسیده که پنکیک را زیر ورو کنید.
- زمانی که رنگ پنکیکها تغییر کرد و به رنگ طلایی مایل به قهوهای درآمد، یعنی وقت آن رسیده است که آنها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و سرو کنید!
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com