نان موز چیست؟
موز یکی از میوههایی است که با آن میتوانید انواع دسرها و شیرینی و نان مثل موز سرخ شده و کیک موز و گردو و نان موز را درست کنید. نان موز نوعی نان است که از موز له شده درست میشود. نان موز مرطوب، شیرین و شبیه کیک است و خیلی سریع آماده میشود. دستور پخت امروزی نان موز در حدود دهه 1930 در کتابهای آشپزی منتشر شد و معرفی بکینگ پودر در بازار به محبوبیت آن کمک زیادی کرد. برخی از مورخان مواد غذایی معتقدند نان موز یکی از اثرات رکود بزرگ اقتصادی بود زیرا زنان خانهدار باهوش نمیخواستند موزهای رسیده را دور بریزند زیرا موز یک کالای پرهزینه برای خرید به شمار میآمد. برخی دیگر بر این باور هستند که نان موز ساخته شده در کارخانههای آرد و جوش شیرین بود که میخواستند محصولات خود را به این روش تبلیغ کند.
نکات دستور پخت نان موز
موزهایی که برای درست کردن نان موز استفاده میکنید باید کاملا رسیده باشند و رنگشان به سمت قهوهای و تیره شدن رفته باشد. اگر موزهای شما به اندازه کافی رسیده نیست میتوانید آنها را برای 10 دقیقه با پوست داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا تیره و نرم شوند. سپس پوست موز را جدا کنید و از موزهای نرم شده استفاده کنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید کمی گردوی خرد شده و کشمش هم به مایه نان موز اضافه کنید ولی دستور پخت اصلی این مواد را ندارد. برای تیرهتر شدن رنگ نان موز میتوانید از شکر قهوهای استفاده کنید.
طرز تهیه نان موز
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 3 عدد موز رسیده
- ¾ پیمانه شکر
- 1 عدد تخم مرغ
- ⅓ پیمانه روغن مایع یا کره نرم شده
- ⅓ پیمانه شیر
- 1 پیمانه آرد
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری دارچین
دستور العمل
- در یک کاسه بزرگ 3 عدد موز را با چنگال له کنید.
- شکر، تخم مرغ و روغن را به موزها اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
- سپس شیر را به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
- آرد و جوش شیرین و دارچین را درون کاسه مواد الک کنید.
- مواد را خوب با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- کف قالب لوف را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کمی روغن چرب کنید.
- مواد را داخل قالب بریزید.
- سپس قالب را داخل فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- زمان پخت نان موز حدود 1 ساعت است. بعد از پخت قالب را از دربیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود.
- بعد از بیرون آوردن نان موز از قالب آن را برش بزنید و نوش جان کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com