فوت و فن پخت پنکیک کدو حلوایی
برای پخت پنکیک کدو حلوایی به پوره کدو حلوایی نیاز خواهید داشت. برای درست کردن پوره کدو حلوایی کدوها را بشویید و پوست و تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه های یکسان برش بزنید. کدوها را آب پز کنید و بعد از پخته شدن درون غذاساز بریزید و پوره کنید. مواد خشک و مواد تر پنکیک را جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس مواد خشک را آرام آرام به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که اثری از گلولههای بزرگ آرد درون مایه پنکیک ندیدید، کار شما تمام میشود و نیازی به همزدن بیشتر نیست. برای تهیه انواع نان و مافین هم از این روش استفاده میشود. در این دستور پخت از بیکینگ پودر و جوش شیرینی برای داشتن پنکیکهای پف دار و خوشمزه استفاده کردهایم.
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی
یعضی از دستور پختها هستند که بعد از امتحان کردنشان بارها و بارها به آنها مراجعه میکنیم و دوباره آنها را درست میکنیم. طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی هم از آن دستور پختها است!
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 20 دقیقه
- زمان کل 35 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 پیمانه آرد
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل
- ¾1 پیمانه شیر
- 1 پیمانه پوره کدو حلوایی
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن
دستور العمل
- برای پخت پنکیک کدو حلوایی به پوره کدو حلوایی نیاز خواهید داشت. برای درست کردن پوره کدو حلوایی کدوها را بشویید و پوست و تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه های یکسان برش بزنید. کدوها را آب پز کنید و بعد از پخته شدن درون غذاساز بریزید و پوره کنید.
- در یک کاسه آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
- در کاسه دیگر پوره کدو حلوایی، شیر، تخم مرغ و روغن را خوب مخلوط کنید.
- سپس مواد خشک را آرام آرام به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که گلولههای آرد از بین رفتند هم زدن مواد را متوقف کنید.
- یک تابه نچسب را با کمی کره چرب کنید. 1/4 پیمانه از مایه پنکیک را درون ماهیتابه بریزید.
- وقتی روی سطح پنکیک حبابهای ریزی ایجاد شد، پنکیک را برگردانید تا روی دیگر هم بپزد.
- پنکیکها را روی هم بچینید و سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com