فوت و فن تهیه کیک کدو حلوایی
برای پختن این کیک خوشمزه ما از قالب باند به قطر 25 سانتیمتر استفاده کردیم، شما میتوانید از قالبهای دیگر که در دسترس دارید استفاده کنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید داخل مایه کیک کدو حلوایی چیپس شکلات و گردو خرد شده هم بریزید. روی کیک کدو حلوایی را معمولا با پودر قند یا کرم پنیر خامهای یا شکلات آب شده تزیین میکنند. زمان پخت کیک در قالبهای باند و لوف با قالبهای گرد معمولی متفاوت است. هرچه ارتفاع قالب کیک بیشتر باشد زمان پخت هم بالاتر خواهد رفت، پس به این نکته دقت داشته باشید. برای اینکه مطمئن بشوید کیک شما آماده است یا نه، با یک خلال دندان کیک را تست کنید. خلال دندان را درون کیک فرو ببرید، اگر خلال دندان تقریبا تمیز بیرون آمد، به این معناست که کیک شما آماده شده است. برای بافت نرم و مرطوب این کیک از باترمیلک استفاده شده است که دستور تهیه آن را میتوانید در این مطلب بخوانید.
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 3 پیمانه آرد
- 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 2 قاشق چایخوری دارچین
- 1 پیمانه کره ذوب شده در دمای اتاق
- 2 پیمانه شکر
- 4 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
- 1 پیمانه باترمیلک
- 2 پیمانه پوره کدو حلوایی
- 1 قاشق چایخوری پودر وانیل
دستور العمل
- برای درست کردن پوره کدو حلوایی کدوها را بشویید و پوست و تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه های یکسان برش بزنید.
- کدوها را آب پز کنید و بعد از پخته شدن درون غذاساز بریزید و پوره کنید.
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک را با کره آب شده و یک برس آشپزخانه به دقت چرب کنید. اگر از قالبهای گرد استفاده میکنید کف قالب کاغذ روغنی بگذارید و کف و دیواره قالب را کمی چرب کنید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، نمک، دارچین، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل و وانیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه، کره آب شده و خنک شده و شکر را اضافه کنید و باهمزن برقی مخلوط کنید.
- تخم مرغها را یکی یکی به ترکیب شکر و کره اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ برای 2 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.
- پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- سپس ترکیب آردی و باتر میلک را در چند مرحله به مواد مایع اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید.
- مایه کیک را درون قالب بریزید و درون فر بگذارید.
- زمان پخت این کیک در قالب مدل باند حدود 60 الی 65 دقیقه است.
- بعد از خنک شدن کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید و با پودر قند تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com