خمیر شیرینی زبان
خمیر شیرینی زبان همان خمیر هزارلا است که در این مقاله به طور کامل طرز تهیه آن توضیح داده شده است. خمیر هزارلا یک خمیر کرهای، سبک و لایه لایه است که هم برای درست کردن شیرینی و هم برای درست کردن انواع غذاها با خمیر به کار برده میشود. برای سرعت در کار میتوانید خمیر شیرینی زبان را از روز قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید. دقت داشته باشید که هنگام کار با خمیر هزارلا باید سرعت عمل داشته باشید تا خمیر سرمای خود را از دست ندهد و به دمای محیط نرسد. همچنین بهتر است ابزارهای کار با خمیر مثل وردنه، کاتر و چاقو را برای چند دقیقه درون فریزر بگذارید تا هنگام کار با خمیر کاملا خنک باشند.
طرز تهیه شهد یا رومال شیرینی زبان
شهد رومال شیرینی زبان ترکیب عسل و آب ولرم است که در دو مرحله روی شیرینیها زده میشود. مرحله اول قبل از پخت است و مرحله دوم بعد از پخت و خنک شدن شیرینی.
طرز تهیه شیرینی زبان
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 45 دقیقه
مواد لازم
- خمیر هزارلا به میزان لازم
- 3 قاشق غذاخوری عسل
- 2 قاشق چایخوری آب ولرم
- شکر به میزان لازم
- پودر پسته برای تزیین
دستور العمل
- روی سطح صاف و تمیز و آرد پاشی شده خمیر هزارلا را اول با حرکات ضربهای کمی باز کنید و سپس وردنه بکشید تا خمیر به ضخامت 0.5 سانتیمتر دربیاید.
- بعد از باز کردن خمیر کنارههای خمیر را جدا کنید. این کار به لایه لایه شدن خمیر هنگام پخت کمک میکند.
- در یک کاسه کوچک عسل و آب ولرم را مخلوط کنید.
- خمیر را قالب بزنید و با کاتر پیتزا یا چاقو یک برش هم در وسط خمیرهای شیرینی زبان ایجاد کنید.
- شیرینیها را روی سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید بچینید.
- با براش روی شیرینیها از ترکیب عسل و آب ولرم بزنید. سپس کمی شکر روی شیرینیها بپاشید.
- سینی فر را درون فر که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است برای 7 دقیقه قرار دهید.
- سپس دمای فر را پایین بیاورید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید شیرینیها برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بپزند تا روی آنها کاملا قرمز شود.
- بعد از بیرون آوردن شیرینیها از فر اجازه دهید شیرینیها خنک شوند و روی آنها یکبار دیگر از شهدی که آماده کرده بودید بزنید.
- شیرینیها را با پودر پسته تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com