فوت و فن پخت حلوا رولتی
رنگ آرد بستگی به سلیقه شما دارد. اگر دوست داشتید رنگ حلوا تیره باشد آرد را بیشتر تفت بدهید. انتخاب آرد یکی از مهمترین نکاتی است که باید در تهیه حلوا مدنظر قرا دهید. توصیههای مختلفی برای انتخاب آرد وجود دارد اما ما به شما توصیه میکنیم از آرد سنگک استفاده کنید زیرا آرد سبوس دار باعث میشود طعم و رنگ حلوا بهتر شود. برای رنگ دادن به حلوا میتوانید 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن آرد به روغن بریزید، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست!
براساس نوع حلوایی که تهیه میکنید، میتوانید برحسب دستور از شکر، پودر شکر، شکر قهوه ای، عسل، شیره خرما یا شیره انگور استفاده کنید. البته این سلیقهای است اما طرز تهیه حلوا معمولا با شکر معمولی است. برای جلوگیری از شل شدن حلوا، شربت را به یکباره به آرد اضافه نکنید. این کار را باید در چند مرحله انجام دهید تا قوام حلوا خراب نشود.
طرز تهیه حلوا رولتی
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 50 دقیقه
مواد لازم
- 1 پیمانه آرد
- 1 پیمانه شکر
- 2 پیمانه آب
- 1 پیمانه گلاب
- 100 گرم کره
- 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- نان میکادو به میزان لازم
دستور العمل
- آرد را در یک ماهیتابه تفت بدهید تا عطر آن بلند شود و رنگ آرد کمی تیره شود.
- بعد از تفت دادن آرد به میزان دلخواه، کره را اضافه کنید و بگذارید کره آب شود و با آرد مخلوط شود.
- درون یک ماهیتابه دیگر، آب و شکر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
- بعد از حل شدن شکر درون آب، زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
- شربت آماده شده را آرام آرام به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد را با قاشق چوبی هم بزنید تا حرارت به دستتان منتقل نشود و تابه هم آسیب نبیند.
- زمانی که حلوا از ظرف جدا شد و به صورت یکپارچه درآمد، آماده رول کردن است.
- تا زمانی که حلوا داغ است، به مقدار لازم از حلوا روی نان میکادو پخش کنید. با یک پالت شیرینی پزی حلوا را یکسان روی نان میکادو پخش کنید.
- سپس نان و حلوا را آرام رول کنید. بعد از رول شدن حلوا بگذارید کمی از حرارت بیفتد و خنک شود، بعد با چاقو برش بزنید.
- رولتهای حلوا را درون ظرف سرو بچینید و با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com