چیز کیک نیویورکی چیست؟
چیز کیکها انواع مختلفی دارند. بعضی از آنها بدون نیاز به فر تهیه میشوند مانند چیز کیک یخچالی و برخی مانند چیز کیک نیویورکی در فر پخته میشود و بعد از پخت چند ساعت درون یخچال قرار داده میشوند. برای درست کردن چیز کیک نیویورکی از پنیر خامهای و خامه ترش استفاده میشود. لایه پنیری چیز کیک نیویورکی بافتی نرم، متراکم و کرمی پیدا میکند و به دلیل وجود پنیر خامهای چرب است. برای درست کردن چیز کیک معمولی از خامه و خامه ترش استفاده میشود که باعث میشود مایه چیز کیک رقیقتر و کم چربتر باشد. از رنده پوست لیمو و وانیل برای طعم دادن به این چیز کیک استفاده میشود.
نکات طرز تهیه چیز کیک نیویورکی
پنیر خامهای را از چند ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود و به دمای محیط برشد. مخلوط کردن پنیر خامهای سرد سخت است و باعث گلوله گلوله شدن مایه چیز کیک میشود. برای درست کردن این کیک به یک قالب کمربندی 20 سانتیمتری نیاز خواهید داشت. چیز کیک باید مرحله به مرحله سرد شود. اگر به یکباره چیز کیک را از فر بیرون بیاورید روی آن ترک میخورد. درب فر را هنگام پخت چیز کیک اصلا باز نکنید.
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت 15 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 35 دقیقه
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- 2 پیمانه بیسکویت پتی بور خرد شده
- ½ پیمانه کره آب شده
- ½ پیمانه شکر
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 450 گرم پنیر خامه ای
- 2 پیمانه خامه ترش
- 1 عدد پوست لیمو رنده شده
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 3 عدد تخم مرغ
دستور العمل
- پنیر خامه را از چند ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.
- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- کف قالب کمربندی را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و با کمی روغن چرب کنید.
- بیسکویت پتی بور را در غذاساز بریزید و کاملا پودر کنید.
- بیسکویت، شکر قهوه ای و کره آب شده را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
- ترکیب بیسکویت و کره را درون قالب بریزید و با کف لیوان یا قاشق کاملا به دیوارهها و کف قالب فشرده کنید.
- قالب را برای 10 دقیقه داخل فر بگذارید، سپس قالب را دربیاورید و اجازه دهید خنک شود.
- پنیر خامهای، خامه ترش و شکر را برای 4 الی 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم شود.
- وانیل، آرد و پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
- تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
- دور قالب را با فویل بپوشانید.
- مواد را داخل قالب کمربندی بریزید. قالب را داخل سینی فر قرار دهید و درون سینی فر آب جوش بریزید.
- 1 ساعت الی 1 ساعت و ربع زمان برای پخت چیز کیک نیاز است. بعد از اینکه روی چیز کیک طلایی شد فر را خاموش کنید. درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید 1 ساعت دیگر هم کیک به همین صورت داخل فر بماند.
- کیک را از فر بیرون بیاورید و برای حداقل 4 ساعت درون یخچال قرار دهید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com