شیرینی ناپلئونی چیست؟
شیرینی ناپلئونی یک دسر خوشمزه فرانسوی است که از چند لایه ترد و شکننده خمیر هزارلایه و کرم تشکیل شده است. میلفُی نام اصلی این شیرینی در فرانسه است. لایه بالایی شیرینی ناپلئونی با خردههای خمیر شیرینی، پودر قند، و یا شکلات رنده شده و پودر کاکائو تزیین میشود. شیرینی ناپلئونی ورژن روسی هم دارد که در آن از لایههای بیشتری از خمیر استفاده میشود.
فوت و فنهای طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
اگر خمیر هزارلا را خودتان درست میکنید، دقت داشته باشید که خمیر کاملا خنک باشد و آن را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. دقت داشته باشید که هنگام کار کردن با خمیر هزارلایه سریع عمل کنید تا خمیر گرم نشود. بعد از قالب زدن خمیر و قبل از قرار دادن آن در فر هم برای 15 دقیقه سینی فر را درون یخچال قرار دهید.
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
شیرینی ناپلئونی یک شیرینی فرانسوی است که از چند لایه خمیر هزارلا و کرم پاتیسیر تشکیل شده است. لایه بالایی شیرینی ناپلئونی با خردههای خمیر شیرینی، پودر قند، و یا شکلات رنده شده و پودر کاکائو تزیین میشود.
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 25 دقیقه
- زمان کل 45 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- خمیر هزار لایه به مقدار لازم
- خامه فرم گرفته به مقدار لازم
- پودر پسته و پودر قند برای تزیین
دستور العمل
- فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- روی سطح کار را تمیز کنید و آرد بپاشید.
- خمیر را روی سطح کار قرار دهید و روی آن هم کمی آرد بپاشید و با وردنه آن را باز کنید.
- دو الی سه بار حین باز کردن خمیر، خمیر را تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید.
- خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید.
- اضافههای خمیر را برش بزنید و کنار بگذارید.
- خمیر شیرینی ناپلئونی را در اندازه دلخواه برش بزنید. معمولا این شیرینی به شکل مستطیل یا مربعهای کوچک پخته و سرو میشود.
- خمیرهای برش داده شده را روی سینی فر که کف آن را با کاغذ شیرینی پزی پوشاندهاید قرار دهید. اضافههای خمیر را هم درون سینی قرار دهید تا پخته شوند.
- سینی فر را ابتدا برای 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید. سپس سینی فر را از یخچال بیرون بیاورید و درون فر قرار دهید.
- زمان پخت خمیرها 20 الی 25 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد خواهد بود.
- بعد از پخته شدن خمیر شیرینی، آنها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید در دمای اتاق کاملا خنک شوند.
- بعد از اینکه خمیر شیرینی ناپلئونی کاملا خنک شد، اضافههای خمیر را درون یک کاسه با دست خرد کنید.
- به آرامی خمیرها را با یک چاقو از وسط باز کنید.
- خامه فرم گرفته را روی خمیر پخش کنید. سپس لایه دوم را روی شیرینی قرار دهید.
- روی لایه دوم هم خامه فرم گرفته پخش کنید سپس روی شیرینیها خمیر خرد شده بریزید و با پودر قند و پودر پسته تزیین کنید.
- بعد از آماده شدن میتوانید شیرینیها را درون یخچال قرار دهید تا بافت آن کمی نرم شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com