فوت و فنهای پخت کیک توت فرنگی
استفاده از خامه ترش در این دستور پخت باعث میشود بافت کیک به نسبت کیکهایی که با شیر پخته میشوند مرطوبتر باشد. در واقع خامه ترش کار مرطوب کردن بافت کیک را انجام میدهد بدون اینکه مایه کیک بیش از حد رقیق شود، چربی کیک را متعادل میکند، باعث میشود رنگ کیک کمی تیرهتر شود. زمان پخت این کیک خوشمزه 35 الی 40 دقیقه است و دمای فر هم باید روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم باشد. برای اینکه توت فرنگیهایی که روی کیک میگذارید فرو نروند، زیر توت فرنگیها را به آرد آغشته کنید.
طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست
اگر دسترسی به خامه ترش ندارید میتوانید برای درست کردن کیک توت فرنگی از ماست ساده هم استفاده کنید. ماست هم مانند خامه ترش باعث میشود کیک بافت نرم و مرطوب داشته باشد.
طرز تهیه کیک توت فرنگی
کیکهای میوه ای از جمله کیکهایی هستند که میتوانید با میوههای مخصوص به هر فصل درست کنید. کیک توت فرنگی هم یکی از کیکهایی است که در بهار و تابستان با توت فرنگیهای تازه و خوش طعم میتوانید درست کنید.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 55 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- 175 گرم شکر
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 100 میلی لیتر روغن مایع
- 170 گرم خامه ترش یا ماست
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- رنده پوست لیمو
- 200 گرم آرد
- 285 گرم توت فرنگی تازه
دستور العمل
- تخم مرغها، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی برای 3 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- روغن، خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و پوست یک عدد لیمو را روی مواد رنده کنید.
- مواد را همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید.
- مواد را با دور کند همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- کف یک قالب کمربندی 20 سانتی متری را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و با کمی روغن چرب کنید.
- یک قاشق آرد کف قالب بریزید و دیوارهها و کف قالب را با یک لایه آرد بپوشانید.
- آرد اضافی را از قالب خارج کنید.
- نصف مایه کیک را درون قالب بریزید.
- برگ توت فرنگیها را جدا کنید و نصف کنید و روی مایه کیک پخش کنید.
- باقیمانده خمیر را روی توت فرنگیها بریزید. روی خمیر هم توت فرنگیهای خرد شده را بچینید.
- قالب را برای 35 الی 40 دقیقه درون فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بخوبی بپزد و روی آن طلایی شود.
- بگذارید قالب برای 10 دقیقه بیرون از فر بماند و خنک شود، سپس کیک را از قالب بیرون بیاورید.
- روی کیک کمی پودر قند بپاشید و با چای یا نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com