فرنچ تست (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی

فرنچ تست معمولا برای صبحانه و به صورت شیرین سرو می‌شود ولی اگر بخواهید فرنچ تست را برای اسنک آماده کنید، می‌توانید آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و با سس کچاپ یا مایونز سرو کنید. فرنچ تست یا تست فرانسوی را می‌توانید در وعده‌های صبحانه به همراه عسل و یا انواع مربا سرو کنید. به علاوه، درست کردن تست فرانسوی زمانبر نیست و در چند دقیقه انجام می‌شود. پخت این تست مثل پنکیک درون تابه انجام می‌گیرد.

طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی

فرنچ تست یا تست فرانسوی یک صبحانه ساده است که با نان تست آغشته شده به تخم مرغ و شیر درست می‌شود. نان تست بعد از آغشته شدن به تخم مرغ و شیر درون روغن یا کره سرخ می‌شوند. فرنچ تست معمولا به صورت شیرین سرو می‌شود، یعنی بعد از سرخ شدن روی قطعات نان را با ترکیبی از شکر و دارچین می‌پوشانیم.
  • تعداد 2 نفر

مواد لازم

  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه شیر
  • نوک قاشق نمک
  • ½ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 6 عدد نان تست
  • کره به مقدار لازم
  • عسل

دستور العمل‌

  • تخم مرغ، دارچین، نمک، وانیل و شیر را در ظرفی مناسب با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • درون یک ماهیتابه کمی کره بریزید و بگذارید آب شود.
  • نان‌های تست را در مخلوط شیر و تخم مرغ بغلتانید و بعد درون کره سرخ کنید.
  • فرنچ تست را با پودر قند، عسل، خامه، کره و میوه‌های تازه سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!