نکات دستور پخت شیرینی کشمشی
آرد و پودر قند را قبل از درست کردن شیرینی الک کنید. تخم مرغها را یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید تا هم دمای محیط شوند. شیرینی کشمشی بازاری معمولا ترک دارد علتش این است که در این مرحله با الک مقداری پودر قند روی شیرینی میپاشند. یکی از عوامل موفقیت در شیرینی پزی، اندازه گیری دقیق و صحیح مواد اولیه است. کم و زیاد شدن مواد اولیه باعث میشود تناسب بین مواد به هم بخورد و نتیجهای که انتظار دارید را نگیرید، به خصوص در مورد شیرینیهای ترد و نازکی مثل شیرینی کشمشی.
اگر دوست داشتید که شیرینی ها کاملا یک اندازه و یکدست باشند. مایه شیرینی کشمشی را در یک قیف بریزید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و به اندازه یک گردو هر شیرینی را در سینی فر پایپ کنید. در این دستور پخت به جای پودر قند میتوانید از پودر شکر هم استفاده کنید. پودر شکر از شکر آسیاب شده بدست میآید. البته استفاده از پودر شکر ممکن است در ظاهر و بافت شیرینی کشمشی تغییراتی ایجاد کند.
طرز تهیه شیرینی کشمشی
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- زمان کل 35 دقیقه
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- 200 گرم پودر قند
- 100 گرم روغن جامد
- 10 گرم روغن مایع
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- 150 گرم آرد
- 80 تا 100 گرم کشمش
دستور العمل
- پودر قند، روغن جامد و روغن مایع را درون یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برای 4 دقیقه مخلوط کنید.
- تخم مرغها را یکی یکی به مواد در حال هم زدن اضافه کنید. 30 ثانیه دیگر با همزن مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
- در مرحله بعد وانیل را به مواد اضافه کنید.
- سپس آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید.
- کشمشها را قبل از اضافه کردن به خمیر با کمی آرد مخلوط کنید.
- سپس کشمشهایی که آغشته به آرد کردیم را به خمیر اضافه کنید.
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- به اندازه یک قاشق مرباخوری از خمیر را روی کاغذ شیرینی پزی با فاصله از هم بریزید. خمیر این شیرینی درون فر پخش میشود و نازک میشود به همین دلیل هم از قاشق مرباخوری برای این کار استفاده میشود.
- فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
- شیرینیهای کشمشی را در طبقه بالای فر برای 10 الی 12 دقیقه قرار دهید.
- زمانی که شیرینیها طلایی شد سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شوند.
- شیرینیها را در ظرف مناسب بچینید و چای یا نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com