فوت و فنهای پخت شیرینی پفکی
پایه شیرینی پفکی زرده تخم مرغ است. زمان هم زدن زرده تخم مرغ در این شیرینی حدود 10 دقیقه و نسبتا زیاد است. هم زدن زیاد زرده تخم مرغ باعث پوک شدن بافت شیرینی پفکی میشود پس حتما این مدت زمان را رعایت کنید. اگر به پودر قند دسترسی ندارید میتوانید از شکر دانه ریز هم استفاده کنید. فر را حتما برای 15 دقیقه قبل از قرار دادن شیرینیها گرم کنید و هنگام پخت هم درب فر را باز نکنید. شیرینی پفکی را در ظرف در دار بیرون از یخچال هم میتوانید نگهداری کنید. این شیرینی مانند شیرینی گردویی و شیرینی نارگیلی مناسب مناسبتهایی مانند عید نوروز است.
طرز تهیه شیرینی پفکی
شیرینی پفکی با گردو از جمله شیرینیهایی است که به دلیل بافت ترد و اندازه کوچک برای پذیرایی از مهمانها در عید نوروز کاملا مناسب است. برای درست کردن این شیرینی خوشمزه به مواد زیادی نیاز ندارید. شیرینی پفکی با زرده تخم مرغ، گردو خرد شده و پودر قند درست میشود.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
زمان کل 30 دقیقه
مواد لازم
- 5 عدد زرده تخم مرغ
- 150 گرم گردوی ریز خرد شده
- 150 گرم پودر قند
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
دستور العمل
- فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.
- در یک کاسه بزرگ 5 عدد زرده تخم مرغ، وانیل و پودر قند را بریزید و با همزن برقی ابتدا با دور کند و بعد از دو دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید.
- برای 10 دقیقه مواد را با همزن مخلوط کنید تا به رنگ کرم روشن دربیایند و بافتی کشدار پیدا کنند.
- گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قاشق مرباخوری از مواد روی سینی به شکل دایرههای کوچک بریزید.
- مواد شیرینی را با فاصله از هم درون سینی بریزید چون هنگام پخت مواد کمی پخش میشوند.
- سینی را برای 15 دقیقه درون فر و طبقه وسط آن قرار دهید تا شیرینیها کاملا بپزند.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com