چیز کیک یخچالی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

چیز کیک یخچالی بدون ژلاتین

در چیز کیک‌ها پودر ژلاتین باعث سفت شدن ترکیب پنیر و خامه می‌شود و بافتی شبیه به موس به آن می‌دهد. چیز کیک را می‌توان بدون ژلاتین هم درست کرد اما باید دقت داشته باشید که باید چیز کیک برای چند ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد و ترکیب پنیر و خامه فرم گرفته هم شل نباشد.

 

نکات طرز تهیه چیز کیک یخچالی

پنیر خامه‌ای را از چند ساعت قبل از درست کردن چیز کیک از یخچال بیرون بیاورید. پنیر خامه‌ای باید حتما در دمای اتاق باشد و سفت نباشد. با پنیر خامه‌ای که تازه از یخچال بیرون آورده شده مایع یکدست و نرمی نخواهید داشت. همچنین بهتر است قبل از سرو کردن چیز کیک آن را برای حداقل 4 ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. چیز کیک یخچالی را می‌توانید تا 3 روز در ظرف دربسته درون یخچال نگهداری کنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید بعد از اینکه لایه پنیری چیزکیک خودش را گرفت یک لایه ژله میوه‌ای هم روی آن بریزید و برای چند ساعت دوباره آن را درون یخچال بگذارید.

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

چیز کیک یک دسر شیرین است که از دو یا چند لایه با مواد متفاوت درست می‌شود. مواد میانی چیز کیک یخچالی معمولا با استفاده از پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای، ژلاتین و خامه درست می‌شود و روی یک لایه از بیسکویت خرد شده قرار می‌گیرد.
  • زمان آماده سازی 1 ساعت
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 6 نفر

مواد لازم

  • 100 میلی لیتر آب جوش
  • 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
  • 180 گرم بیسکویت پتی بور
  • 100 گرم کره آب شده
  • 200 میلی لیتر خامه
  • 200 گرم پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه
  • 100 گرم پودر قند
  • 2 قاشق چایخوری آبلیمو

دستور العمل‌

  • در یک ظرف مناسب آب جوش و پودر ژلاتین را باهم مخلوط کنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود.
  • بیسکویت‌ها را در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا پودر و یکدست شوند.
  • بیسکویت را به یک کاسه منتقل کنید و کره آب شده را به آن اضافه کنید. کره و بیسکویت را با هم کاملا مخلوط کنید.
  • یک قالب کمربندی حدود 15 سانتی متری انتخاب کنید.
  • بیسکویت را داخل قالب بریزید و کف قاشق یا لیوان صاف و فشرده کنید.
  • قالب را برای 30 دقیقه الی 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
  • خامه را با همزن برقی برای 5 الی 6 دقیقه مخلوط کنید تا کمی فرم بگیرد.
  • پنیر خامه‌ای را در یک کاسه جداگانه با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود و سپس پودر قند را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • 2 قاشق چایخوری آبلیمو را به پنیر خامه‌ای اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • در مرحله بعد خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
  • ژلاتین حل شده در آب را به مواد آرام آرام اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
  • قالب کیک را از یخچال بیرون بیاورید و مخلوط پنیر خامه‌ای و خامه را درون آن بریزید.
  • چیز کیک را برای حداقل 4 ساعت درون یخچال قرار دهید.
  • هنگام سرو می‌توانید چیز کیک را با میوه‌های تازه و خامه فرم گرفته تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!