انجل فود کیک یا کیک غذای فرشته چیست؟
پایه انجل فود کیک سفیده تخم مرغ هم زده و پف کرده است. برای تثبیت کردن پف سفیده تخم مرغ به آن کرم تارتار اضافه میشود. باقی مواد که آرد و شکر هستند به آرامی و در چند مرحله به سفیدههای تخم مرغ هم زده اضافه میشود. این کیک معمولا با انواع توت تازه برای دسر یا اسنک و عصرانه سرو میشود. نام عجیب این کیک هم به دلیل بافت نرم و سبک آن است. کسانی که برای اولین بار دستور پخت این کیک را معرفی کردند میخواستند بگویند بافت این کیک آنقدر نرم و لطیف است که حتی فرشتهها هم میتوانند این کیک را بخورند بدون اینکه سنگین شوند و نتوانند پرواز کنند.
نکات طرز تهیه انجل فود کیک
معمولا برای درست کردن انجل فود کیک از آرد کیک و شیرینی پزی که بافت نرمتری دارد استفاده میشود. همچنین این کیک در قالب مخصوص انجل فود کیک درست میشود که یک قالب میان تهی گرد با دیوارههای بلند است. برای درست کردن این کیک از قالبهای میان تهی معمولی هم میتوان استفاده کرد ولی درآوردن کیک از قالب معمولی سختتر خواهد بود. قالب کیک غذای فرشته به هیچ عنوان نباید قبل از پخت چرب شود تا کیک بتواند به اندازه کافی پف کند.
طرز تهیه آنجل فود کیک
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- 100 گرم آرد شیرینی پزی
- ½1 پیمانه شکر دانه ریز
- 10 عدد سفیده تخم مرغ
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼1 قاشق چایخوری کرم تارتار
- 1 قاشق چایخوری وانیل
دستور العمل
- آرد شیرینی پزی و 3/4 پیمانه از شکر را درون غذاساز بریزید و برای 1 دقیقه مخلوط کنید.
- سپس ترکیب آرد و شکر را درون الک بریزید و 3 الی 4 بار الک کنید.
- سفیدههای تخم مرغها را از زردهها جدا کنید و در یک ظرف کاملا تمیز و خشک بریزید.
- مطمئن شوید پرههای همزن هم کاملا تمیز و خشک باشند تا سفیده تخم مرغ خوب پف کند.
- نمک و کرم تارتار و وانیل را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
- ابتدا مواد را با دور کند همزن مخلوط کنید و بعد دور همزن را زیاد کنید.
- ¾ باقیمانده شکر را قاشق قاشق به مواد در حال مخلوط شدن اضافه کنید.
- آنقدر سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند و حجیم شود و از ظرف نریزد.
- ترکیب آرد و شکر را در چند مرحله به سفیده های زده شده اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی به صورت دورانی و آرام مخلوط کنید.
- برای درست کردن آنجل فود کیک بهتر است از قالب مخصوص این کیک استفاده کنید ولی اگر این قالب را در اختیار نداشتید میتوانید از قالبهای میان تهی ساده استفاده کنید.
- دقت داشته باشید که قالب کیک باید تمیز و خشک باشد و برای این کیک نباید قالب را چرب کنید چون مانع بالا آمدن و پف کردن کیک خواهد شد.
- مواد را در قالب بریزید و درون فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید. دمای فر باید 180 درجه سانتیگراد باشد و زمان پخت این کیک هم چیزی حدود 40 دقیقه است.
- بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید قالب را وارونه کنید و بگذارید برای یک ساعت خنک شود.
- سپس با چاقو لبههای کیک را آزاد کنید و از قالب دربیاورید.
- کیک را با پودر قند و میوههای تازه تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com