لاوا کیک شکلاتی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی 

رامکین یا رمکین نام ظرفی سرامیکی یا پیرکس و مقاوم در برابر حرارت است که برای طبخ برخی کیک‌ها و کرم‌ها، سوفله‌ها و لاوا کیک شکلاتی، بکار می‌رود. اگر به رمکین دسترسی ندارید می‌توانید از قالب مافین هم استفاده کنید ولی درآوردن کیک از قالب مافین کمی سخت‌تر است. برای درست کردن این کیک حتما از شکلات مرغوب استفاده کنید چون اصلی‌ترین طعم دهنده این کیک شکلات است.

زمان پخت کیک بسته به اندازه ظرف شما ممکن است متغیر باشد، بنابراین اگر قرار است این کیک را برای مناسبت خاصی درست کنید، حتما یک بار این کیک را درست کنید تا زمان درست پخت آن دست‌تان بیاید. اگر دوست دارید از اسانس یا طعم دهنده دیگری هم استفاده کنید، می‌توانید از کارامل، وانیل و رنده پوست پرتقال استفاده کنید. یک نکته دیگر در مورد این کیک این است که زمان پخت این کیک نباید طولانی شود چون مواد میانی کیک باید مایع باشد و سفت نشده باشد.

طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی

لاوا کیک شکلاتی یا چاکلت لاوا کیک کیکی تک نفره است که معمولا با مقدار آرد کمی پخته می‌شود و پایه آن شکلات و تخم مرغ است و داخل آن شکلات آب شده است.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • زمان کل 35 دقیقه
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 190 گرم شکلات تخته‌ای خرد شده
  • ½ فنجان کره
  • 2 عدد تخم مرغ کامل
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • ½ قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو فوری
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ پیمانه شکر
  • 2 قاشق غذا خوری آرد

دستور العمل‌

  • در ابتدا ظروف رمکین را با کره چرب کنید و داخل آن را آردپاشی کنید.
  • شکلات تخته‌ای و کره را درون کاسه پیرکس یا یک کاسه که درون مایکروفر بتوانید بگذارید بریزید.
  • کاسه را برای چند دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا کره و شکلات آب شوند.
  • بعد از آب شدن کره و شکلات پودر قهوه اسپرسو فوری را به آن اضافه کنید.
  • کره و شکلات را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.
  • در یک کاسه دیگر 2 عدد تخم مرغ کامل و 2 عدد زرده تخم مرغ و نمک را با همزن دستی مخلوط کنید.
  • در مرحله بعد شکر را اضافه کنید و با همزن برقی برای چند دقیقه مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغ‌ها روشن شود و به یک مایع کش‌دار تبدیل شود.
  • شکلات آب شده را به تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی کاملا مخلوط کنید.
  • سپس آرد را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • مایع خمیر را درون ظروف رمکین که چرب کرده بودید و آرد پاشی کرده بودید بریزید. حدود دو سوم از حجم قالب ها را با خمیر پر کنید.
  • رمکین‌ها را درون فر با دمای 232 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید.
  • زمان پخت این کیک 8 الی 12 دقیقه است.
  • بعد از این مدت زمان رمکین‌ها را از درون فر دربیاورید و در یک بشقاب مناسب برگردانید و با پودر قند و توت فرنگی و بستنی تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!