رولت خامه ای (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه رولت خامه ای ساده 

برای پخت رولت دمای فر نسبت به کیک‌های اسفنجی معمولی بالاتر است و زمان پخت آن هم چیزی بین 5 الی 8 دقیقه است. بافت اسفنج مانند رولت خامه ای فقط با دمای بالا و زمان پخت کم به دست می‌آید. اگر زمان پخت آن طولانی تر شود بافت رولت خشک خواهد شد و قابل رول شدن نخواهد بود. رولت در قالب‌های معمولی قابل پختن نیست و باید در قالب مستطیلی شکل که دیواره حداقل 2 سانتی‌متری دارد پخته شود.

معمولا سینی 30 در 24 سانت برای دستور پخت‌هایی که 3 الی 4 تخم مرغ دارند و سینی  سینی 25 در 38 سانتی متر برای رولت‌هایی که 5 تخم مرغ دارند مناسب است. با کم و زیاد شدن مواد باید اندازه سینی رولت را تغییر دهید چون کوچک بودن سینی باعث می‌شود ضخامت کیک اسفنجی بیش از حد زیاد شود و بزرگ بودن سینی هم باعث می‌شود کیک اسفنجی بسیار نازک شود و رول کردن آن سخت باشد.

طرز تهیه رولت خامه ای

رولت نوعی کیک اسفنجی است که در سینی مستطیل شکل و با ضخامت کم پخته می‌شود و بعد از خنک شدن به همراه خامه رول می‌شود.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • زمان کل 40 دقیقه
  • تعداد 5 نفر

 

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
  • 90 گرم آرد
  • 90 گرم شکر
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری آب جوش
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • ¼ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • خامه فرم گرفته به مقدار لازم
  • گردوی خرد شده به مقدار لازم
  • موز خرد شده به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • فر را روشن کنید و روی دمای 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • تخم مرغ‌ها را قبل از استفاده از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسند.
  • زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  • با همزن برقی سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند.
  • نیمی از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سفیده پف کند و از ظرف جدا نشود.
  • نیم دیگر شکر را همراه با وانیل به زرده تخ مرغ اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید.
  • سپس آب جوش را به زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • سپس عسل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
  • آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
  • سپس آرد و سفیده تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط کنید.
  • بعد از اینکه کل مواد با هم مخلوط و یکدست شد، روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ شیرینی پزی را بزرگتر از اندازه سینی فر برش بزنید.
  • کاغذ شیرینی پزی را با کمی روغن مایع چرب کنید.
  • مایه رولت خامه را کف سینی فر بریزید و به صورت یکسان پخش کنید.
  • سینی فر را درون فر که از قبل با دمای 220 درجه گرم کرده اید قرار دهید.
  • زمان پخت شیرینی رولت چیزی بین 5 الی 8 دقیقه است.
  • دقت کنید که اگر رولت بیشتر از حد معمول در فر بماند ترک می‌خورد و قابل رول شدن نمی‌باشد.
  • بعد از اینکه سینی فر را از فر بیرون آورید، روی آن یک پارچه تمیز بیندازید و اجازه دهید برای 15 دقیقه خنک شود.
  • روی یک ظرف با ابعاد سینی فر که در آن رولت را آماده کرده اید، یک پارچه تمیز بیاندازید و روی آن پودر قند بپاشید.
  • بعد از خنک شدن رولت، کناره‌های آن را با یک چاقوی تیز ببرید و جدا کنید.
  • رولت را روی پارچه‌ای که روی آن پودر قند ریخته بودید بگذارید و رولت را با آن رول کنید و بگذارید برای 30 دقیقه به همین شکل باقی بماند.
  • سپس رولت را باز کنید و خامه فرم گرفته را روی آن پخش کنید.
  • تکه‌ها موز خرد شده و گردوی خرد شده را روی رولت پخش کنید.
  • رولت را به آرامی رول کنید و دو طرف آن را با یک چاقوی تیز ببرید.
  • روی رولت را با خامه فرم گرفته و میوه‌های تازه تزیین کنید.
  • رولت را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس در اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!